<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 高登黑店...小心海X
返回列表 回復 發帖

高登黑店...小心海X

我在x洋買了LG-4163B,他有行貨和水貨,我買了行貨$393

但回家發覺盒上貼紙寫上"正版正貨,長用長康" Longview Group

噢!行貨貼紙應該是"行貨就是行貨"Shooting

小心......海洋
點解會去高登買野??

你係要係個頭買
都去黃金咪仲好
係黃金高登買 hardware , 唔做足功課買真係幾危險
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-7-27 01:33 AM:
係呀!!
我去黃金高登買電腦野都會叫d熟地頭的朋友陪我去
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-26 04:47 PM:
點解會去高登買野??

你係要係個頭買
都去黃金咪仲好
高登同黃金有分別的嗎? 好多店舖都同一老闆喎.
Originally posted by gaye at 2005-7-27 01:33 AM:
最好買個震問下d多餘問題,
例1:架機寫+/-碟得5得?
例2'辦'買過)我以前果架好大聲,lar架會5會?
咁人地咪5覺你係原來5識個羅.
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
Originally posted by astepor at 2005-7-29 03:23 PM:

最好買個震問下d多餘問題,
例1:架機寫+/-碟得5得?
例2'辦'買過)我以前果架好大聲,lar架會5會?
咁人地咪5覺你係原來5識個羅.
我會買之前定好左 Exactly 買什麼牌子&型號 ,
搵下 newgroup / forum 睇有冇人用緊有咩問題,
之後上網睇邊間係行貨代理,
知道每間代理既保養詳情(因為可能有幾間行貨代理的, e.g. Seagate HD)
去到就學你問下d 多餘問題 , 問下邊間代理 , 再睇店名 , 買野,
check 下係咪新貨 & 有冇 Visual Defect
要相信自己!!!
Originally posted by gaye at 2005-7-29 05:31 PM:

我會買之前定好左 Exactly 買什麼...
你講好詳細,可以比d 5係咁熟電腦既好好學下。
推!推!
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 高登黑店...小心海X

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。