<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人今晚會入場支持港隊
返回列表 回復 發帖

有冇人今晚會入場支持港隊

今晚8點 旺角場 香港vs孟加拉
雖然出線機會微  但今場係黎新祥 豪豬最後執教同代表港隊既一場賽事
希望大家入場支場港隊  支持港隊
我今晚會入場 希望見到大家
唔好 post 埋d 咁掃興o既野啦, 都冇人會回架啦
Originally posted by bigfish at 2006-11-15 02:58 AM:
掃興o既好似係你bor.....>.<
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
bigfish, why do you think no one will response this post?!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by bigfish at 2006-11-15 02:58 AM:
大哥 你唔係人姐 唔好話埋我地呀~
我回架~ 支持港隊 最後一場搞掂孟加拉 好好睇睇
i will be there to support our hk team
我想坐在家中看中國VS伊拉克,睇中國殺入亞洲盃決賽前最後一場外圍賽。
今場好有睇頭,因為是E組榜首大戰,看看中國能否報回客場一敗之辱!

香港要出線,控制權不在自己手上,而是在今晚另一場比賽,烏茲別克VS卡塔爾。
要望卡塔爾在一場無關痛養的客場比賽上精銳盡出,大數烏茲別克。你估有無可能?

11/10/2006 卡塔爾 2:0(1:0) 香港 -
06/09/2006 香港 0:0(0:0) 烏茲別克 -
16/08/2006 烏茲別克 2:2(2:0) 香港 -
01/03/2006 孟加拉 0:1(0:0) 香港 -
22/02/2006 香港 0:3(0:2) 卡塔爾

香港致命弱點,打五場入得3球,平均每場入唔到1球。

[ Last edited by locklock on 2006-11-15 at 01:05 PM ]
Originally posted by locklock at 2006-11-15 13:03:
我想坐在家中看中國VS伊拉克,睇中... 要望卡塔爾在一場無關痛養的客場比賽上精銳盡出,大數烏茲別克。你估有無可能?
真係無可能啦locklock兄....依家仲有15分鐘完場....烏茲別克win緊2:0啦....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
有冇人知香港打成點now@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by feuosma at 2006-11-15 08:38 PM:
真係無可能啦locklock兄....依家仲有15分鐘完場....烏茲別克win緊2:0啦....
預佐啦,如果一隊打五場入得三球既球隊都可以打進決賽圈,咁亞洲足球真係要檢討吓啦。
昨晚一場澳大利亞在英國差點擊敗非洲牛耳加納隊的比賽中,得知亞洲足球是越來越強大中。

現在打緊既比賽,中國隊上半場都入佐伊拉克一球,入球者是今年中超皇者山東隊的中鋒韓鵬,此子和李金羽踢同一隊,高矮組合。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人今晚會入場支持港隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。