<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾辛打中堅,你有乜感想?
返回列表 回復 發帖

艾辛打中堅,你有乜感想?

單選投票, 共有 0 人參與投票
9.52% (2)
38.10% (8)
42.86% (9)
9.52% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
[center]
艾辛 Michael ESSIEN 加納中場
HEIGHT 1.82m
WEIGHT 78kg[/center]

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:07 AM ]

MICHAEL ESSIEN.jpg

MICHAEL ESSIEN.jpg (264.3 KB)
1024 x 768 PIXEL下載

有乜感想???????咪搞到我輸到嘔白泡.......就黎拿綜援囉........
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-1-12 12:07 AM:
有乜感想???????咪搞到我輸到嘔白泡.......就黎拿綜援囉........
過野烏龜四腳朝天式,另萬千球迷心動!
其實車仔點會輪落到要用保羅廢拉柴搭艾辛打中堅,咁同無後衛有乜分別?
其實唔係波歷克同布拉尼奧有番咁上下,可能要輸都未定!

艾辛以前係法甲 係踢中堅起家架
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 12:17 AM:
艾辛以前係法甲 係踢中堅起家架
但問題係佢成名之時是踢防中,後面還有兩個巴西佬頂住。
我講里昂過時,依家里昂都仍然係過兩個巴西佬係後面頂住。
還有你勿望記,法甲球隊攻力大多十分弱。但英格蘭就唔講得笑。
頭先睇新聞,見佢四腳朝天咁落地,真係十分有趣!
估唔到車仔咁多錢,都會有今日,傷既傷,死既死!
下次會唔會波歷克夾林伯特打中堅!?

其實佢打右後衛都係唔多惦,聖誕快車對雷丁過場咪又係佢擺老烏另車仔失分!

明顯佢係攻強過守好多,叫佢守,又點可以突顯億萬大軍的威風!

我投了:好差,防守意識低!

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:25 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-1-12 00:14:

過野烏龜四腳朝天式,另萬千球迷心...
locklock兄....我只係諗唔明...以你偶像既聰明才智......點可能對佢隊波既呢個咁大既問題視而不見???.....(車仔在侯夫走後一路冇搵後衛番黎...)
佢真係對車仔咁有信心????我記得佢係前個禮拜和Fuham後.....勁鬧班球員話:
“佢地成日當自己入左一粒後就win硬......人地一定追唔番....”...
我果時睇完覺得.....其實佢自己都一路係咁樣諗.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by locklock at 2007-1-12 12:22 AM:

但問題係佢成名之時是踢防中,後面...
法甲攻力唔會弱得過隊英甲偉甘比掛?
一場波好難判斷喎 根本果場波成隊都打得唔好
艾辛打中堅只係無得選擇既決定...
如果有得揀摩連奴都唔會搵佢打啦...
Originally posted by feuosma at 2007-1-12 12:29 AM:
locklock兄....我只係諗唔明...以...
第一,老細唔再投資(阿布已同車仔做了一個基金,唔會再大手筆買人!)
第二,泰利在球隊最需要他的時候受傷(應該有牌休,就算復出都未必有態!)
第三,卡華奴要停賽(佢無泰利咁穩定,成日攞牌,又輕出!)

用艾辛可能因為佢夠高,又打過下後衞。(我意思係佢高過馬基利尼!
用保羅費拉拿就可能真係任人為親,因為佢係摩帥既得意門生!

其實既然都係要失波,又無固定中堅,應該搏一搏打343或352,唔好用死442,
但始終都係過句,泰利真係好重要,依家大家終於知道佢有幾值錢!

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 12:33 AM:
法甲攻力唔會弱得過隊英甲偉甘比掛?
一場波好難判斷喎 根本果場波成隊都打得唔好
你又唔可以睇少韋甘比!佢話曬都過五關斬六將先來到這裏麻!
(都有兩隊倫敦隊主場死係佢地手上面!倫敦剋星!)
車仔下場要主場面對佢地,可能輸賣都唔奇!

22/08/2006 史雲斯 2:2(0:0) 2:3 韋甘比 伊斯達
20/09/2006 富咸 1:2(0:2) - 韋甘比 伊斯達
24/10/2006 韋甘比 1:1(0:0) 2:2(3:2) 唐卡士打 -
07/11/2006 諾士郡 0:1(0:0) - 韋甘比 -
19/12/2006 查爾頓 0:1(0:1) - 韋甘比 -
10/01/2007 韋甘比 1:1(0:1) 車路士 布歷治

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:58 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾辛打中堅,你有乜感想?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。