<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯@富咸 上半場............﹐下半場大家點涕?
返回列表 回復 發帖

曼聯@富咸 上半場............﹐下半場大家點涕?

我買了曼聯5分架。一開波真係看到一額汗 (=。=!!)一開波就輸了一球﹐然後領先了又被人追和。好彩最後都3-2

仲有曼聯入第3球果陣,星仔橫傳比雲佬無越位咩?

無可否認朴智星打得好好﹐希望下半場有波入啦拒

Wai Wai, next time don't post the goal scoring in title..
cos some people may not watch it......

THanks for your help........

Bright

[ Last edited by brightlee on 2005-10-2 at 09:59 AM ]
嚇死我ar...李奧攪d咁ge野...好在星仔好野je~~
橫傳梗係冇越位啦,仲傳後添~
里奧究竟想點= ="?
摺吧啦
Originally posted by iknow at 2005-10-1 11:09 PM:
嚇死我ar...李奧攪d咁ge野...好在星仔好野je~~
但我覺得第一球點解關拒事既? 話晒人地係手球再先wor我覺得。拒係示意比求證吹罰G嘛
Originally posted by Xtravagant at 2005-10-1 11:12 PM:

但我覺得第一球點解關拒事既? 話晒人地係手球再先wor我覺得。拒係示意比求證吹罰G嘛
用手都唔會係手球啦,球証點會吹丫,哥連斯約翰係射波省中里奧彈返落佢隻手到點會吹手球丫........= ="里奧幾大都踢走個波先啦,仲掛住舉手........= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-1 11:14 PM:

用手都唔會係手球啦,球証點會吹丫,...
原來如此﹐多謝你解釋得甘清楚
無睇到添...
邊幾個入波呀曼聯?
Originally posted by Xtravagant at 2005-10-1 11:17 PM:

原來如此﹐多謝你解釋得甘清楚
問題係人地射果時里奧仲舉緊手,呢個唔係佢犯錯唔通雲達沙犯錯咩,第二球仲衰,縮腳= ="
好彩朴智星打得好,二個助攻同攞到一個12碼,不過我是支持富咸的@@"....但又係考眼光落了曼聯5分@@"
摺吧啦
Originally posted by tonyw at 2005-10-1 11:18 PM:
無睇到添...
邊幾個入波呀曼聯?
雲佬兩球,朗尼一球
摺吧啦
吾見人講傑斯既? 拒上半場過人果下﹐真係好leng. 可惜無入到。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯@富咸 上半場............﹐下半場大家點涕?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。