<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亞視真係衰.....無nba.....無playoff.....
返回列表 回復 發帖

亞視真係衰.....無nba.....無playoff.....

亞視真係衰.....無nba.....無playoff.....
我又無$$$裝有線
都唔知佢地點諗
點可以播咁多年
話唔播就唔播!!
話哂我都係睇<nba地帶>大架嘛
依家成季都無得睇...
仲記得以前為左睇final而唔返學!!

今年仲要james, wade, kobe都咁好睇...
各位兄弟話點算??
有咩方法可以睇playoff??

thx~

[ Last edited by Aivn on 2006-4-23 at 04:47 PM ]
上网有無得睇?
.
唔係掛...
我無心ga wor
我唔知唔講得...
俾次機會得唔得
我改返 ok??

[ Last edited by Aivn on 2006-4-23 at 04:46 PM ]
#1  Sport版版規(新手老手必看)
為了營造一個融和、整齊、舒適的環境,給予一眾愛好體育運動的板友,有一個分享各種運動心得、見解、立場的地方。所以Sport 板制訂了約干條板規,希望各板友遵守。特別請一些新手所注意。

1)板中嚴禁發出挑釁性ge主題,不希望板友間發生罵戰,遣例的發帖將被鎖post或是刪除留言處理。亦不希望板友在板中針對其他會員,若然板友對某帖、某話題多次作出激進言語而常與其他板友對罵。屢犯者若警告無效會立即被扣分、鎖post,甚至禁言。

2)板內嚴禁粗言穢語,(包括中英文、諧音)另外加個x只要是有意思者都照計,以粗言攻擊板友者即時扣15分,若然乃無心之失,一時手快者並非攻擊板友,則會被警告

3)文章亦必需與運動有關,否則立即刪除或移板處理。請各位板友注意。文章亦必需要有討論的價值,不得開post轉載新聞。
ps.運動板中嚴禁只作thx、cc、ok........等發言,如見類似發言當呃post計,立即刪除。

4)每人每天只能發帖三張,遣者會按程況嚴重程度處理。有心洗板者會被扣15分,甚至禁言。無心者,多出的帖則會以該帖的回應程況而處理。回應湧躍不會刪除,回應冷淡就會鎖post並移去「棄置堆填區」。

5)本板並不支持賭博,因此不得發表任何有關賭博的主題。見文會鎖post處理。

6)文章必需貼到適當的位置,如影片區、圖片區、閒談區……遺例的發帖會被銷或被移去「棄置堆填區」,當然內容分享亦不會獲得加分。

7)某些討論、專區,都必需經過板主的決定才可進行。如Fans Club專區、有獎遊戲、或者一些長久會浮面或置頂的帖,由於關乎到板中資源與及對其他討論主題有影響性,因此受此限制。。就以一般專區為例。本板要求板友先到共進區告之板主,再開投票帖看看其他板友是否同意(一般先到30者為成功申請;先到30者為失敗)。

daddy可否俾佢一次機會?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 04:47 PM:
#1  Sport版版規(新手老手必看)
為...
"若然乃無心之失,一時手快者並非攻擊板友,則會被警告。"
so....我係第一次....
可以手下留情嗎...?
我得好少分ga ja...我改返ok ma?
我都係一時唔開心先打錯野....pls >_<
no next time...

* thx 155220

[ Last edited by Aivn on 2006-4-23 at 04:52 PM ]
Originally posted by Aivn at 2006-4-23 18:49:

"若然乃無心之失,一時手快...
don't do it next time la!!!
ok?!

good job you can correct your mistakes starightly!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by Aivn at 2006-4-23 16:49:

"若然乃無心之失,一時手快...
No need thx,haha
.
唔係佢想唔播,買唔到播映權都冇計
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-23 17:19:
唔係佢想唔播,買唔到播映權都冇計
點解既?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 05:38 PM:

點解既?
咁呢層唔多清楚,唔係咁知d detail~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 亞視真係衰.....無nba.....無playoff.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。