<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 強隊的命運+最後的四強路線圖
返回列表 回復 發帖

強隊的命運+最後的四強路線圖

阿根廷輕取墨西哥之後,再小勝德國...
第一隊入最後四強:阿根廷

英格蘭大炒厄瓜多爾之後,敗於葡萄牙...
第二隊入最後四強:葡萄牙

意大利險勝澳洲之後,八強以0:2爆於烏克蘭離場
第三隊入最後四強:烏克蘭

西班牙3:1玩弄法國之後,八強遇上皇者巴西
上半場西班牙憑住韋拿一個地波死角領先1:0
下半場皇者巴西憑朗拿甸奴迫和...
加時上下半場再和...shooter 12碼爭奪最後一個四強席位
Originally posted by 龍九州 at 2006-6-24 01:12 PM:
阿根廷輕取墨西哥之後,再小勝德國...
...
哈哈...不過我睇烏克蘭既表現..8強都唔知入唔入到..真係好難爆冷=.=
除左舒夫真高外...其他球員質素一般...
而意大利後防都熟舒夫真高條路..
好普通的曼聯迷~_~

我意見係

阿根廷苦勝墨西哥
苦戰德國120分鐘﹐互射12碼勝出

意大利惜敗澳洲﹐烏克蘭亦負澳洲
神奇教練再現神奇
只回好圖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-24 01:33 PM:
我意見係

阿根廷苦勝墨西哥
苦戰德國120分鐘﹐互射12碼勝出

意大利惜敗澳洲﹐烏克蘭亦負澳洲
神奇教練再現神奇
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-24 01:55 PM:

開心啦你
摺吧啦
今晚德國其實未必嬴到瑞典...我估起碼打到加時
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-24 02:02 PM:
今晚德國其實未必嬴到瑞典...我估起碼打到加時
哇,係就好睇呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 02:00 PM:

開心啦你
係啊~入16強一早已經預左啦~

而家目標係要殺入4強 !!!
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-24 02:06 PM:

係啊~入16強一早已經預左啦~

而家目標係要殺入4強 !!!
希望你願望成真
摺吧啦
8強:

瑞典、墨西哥、厄瓜多爾、葡萄牙、澳洲、西班牙、加納、瑞士

4強:

墨西哥、澳洲、厄瓜多爾、加納

決賽:

澳洲、厄瓜多爾

冠軍:厄瓜多爾

哈哈!!

[ Last edited by Kian76 on 2006-6-24 at 02:31 PM ]
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 強隊的命運+最後的四強路線圖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。