<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 南華vs香雪晨曦!(result in here)
返回列表 回復 發帖

南華vs香雪晨曦!(result in here)

兩隊都打出水準...下半場更加係精彩

雖然無記班講波佬話果球十二碼好有爭議性
不過個人又唔係咁覺得
首先晨曦球員冇接觸到皮球
而且如果晨曦球員冇出腳,鄭少偉仲有機會追返皮球...

雖則我都想場波有加時睇..

仲有就係...唔好話南華淨係靠一班外援先打到咁既成績
今日無論祖雲奴域,迪天奴,甚至話入左一球T史高斯都係比較一般
黃鎮宇果球,更加係高難度既世界波
半車身窩梨!!!
另外,李志豪,郭建邦等等港腳都打得好好

其實今日就兩隊都咁掂...最後邊隊攞到都係實至名歸

支持香港足球!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by brightlee on 2007-1-21 at 08:17 PM ]
贏得唔光彩!球證有偏幫之嫌!
對香港的裁判執法水平之低,心感不滿!
上半場無派牌,臨完場就派牌SHOW!
跟住就送球十二碼比南華!

Originally posted by locklock at 2007-1-21 05:22 PM:
贏得唔光彩!...
係咩...雖然上下半場尺度真係有D不一

下半場有幾個攔截都係比得嚴左D

但球十二碼我就覺得值得比既...但踢唔到波兼炒起對手,其實真係無得講
而且球波已經成單對單狀態
Originally posted by eqhigh at 2007-1-21 05:19 PM:
兩隊都打出水準...下半場更加係精彩:g...
你講到南華好鬼勁,但我睇唔覺得,我覺得全場踢得最好過個係李健和!
如果唔係大馬古換佢走,驚佢唔夠氣,跟本南華就攻唔入!

Originally posted by eqhigh at 2007-1-21 05:25 PM:
係咩...雖然上下半場尺度真係有D...
明顯插水!球證通常都唔會係重要關頭亂吹十二碼!
可以見證香港球證水平之低,受不起壓力,就唔好做球證!
一早用日本仔吹咪好囉,我都滿心歡喜咁恩賞球賽!
但用一個十二碼來做終結,可見證香港球證水平之低!
人為終結是最差的賽果是也!

Originally posted by locklock at 2007-1-21 05:26 PM:

你講到南華好鬼勁,但我睇唔覺得,...
和仔..當然都打得好啦...第一球攻勢都係靠佢發動既
入替佢果個謝敏榮..打到冇乜影..
所以先至比南華搶番唔少攻勢

晨曦都有幾個球員打得唔錯...高尼路,鍾健希都好好...陳達燊更加係力挽狂攔

我淨係掛住講南華D球員姐
Originally posted by locklock at 2007-1-21 05:29 PM:

明顯插水!球證通常都唔會係重要關...
今場個球證係邊個?...我不嬲都唔對香港球證有咩大既期望
我淨識一個叫方有發

不過以一球十二碼黎終結始終都係有D失望

我寧願要互射十二碼交俾個天決定
其實我無清楚果球十二碼點俾,........
但係南華個球員好似都仲有機會追番個波
俾個十二碼都算合理吧....

同埋南華入第一球真係幾靚喎.......
最衰無睇埋下半場...
如果唔係可以知大家講緊d咩...
Originally posted by locklock at 2007-1-21 05:29 PM:

明顯插水!球證通常都唔會係重要關...
插咩水呀 亨利係佢剷中前已經推前個波 晨曦條友根本冇可能剷到個波
仲剷到亨利成個飛起 唔比12碼唔通比龍門球
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 南華vs香雪晨曦!(result in here)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。