<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家過著咩鞋打籃球?? 覺得邊對最正??入來分享下
返回列表 回復 發帖

大家過著咩鞋打籃球?? 覺得邊對最正??入來分享下

我著過SHOX, AJ, TMAC, KOBE, LEBRON
不過最正都係SHOX BB4, 外形靚, 又舒服
VC4都唔錯, AJ7好輕不過易受傷, TMAC2 幾重下, KOBE 3舒服不過唔DURABLE, LEBRON2就勁重, 不過舒服
大家都來分享下
i like using DUNK HI wor~
細過試過唔著鞋打波。。。因為校隊練波又無帶野返學。之後係室內場打,打一陣,就起晒水泡。。。痛死人=.="著咩鞋都好,最緊要有保護性,好似我細個果時就更加係傻仔行為。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
iverson answer 7-9  都幾好
我著緊t-mac5打呀
都幾舒服
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-17 03:01 AM:
細過試過唔著鞋打波。。。因為校隊練...
hahahhahahahahahhahaha
Originally posted by vincecarter at 2006-1-16 05:52 PM:
我著過SHOX, AJ, TMAC, KOBE, LEBRON
...
我個人比較鍾意高筒少少既,因為包埋腳果兩邊骨,我覺得舒服D!
以前細過就著Air Force、Air Flight,果陣覺得好舒服,Jordon就係要買番一兩對啦,但係後來越來越唔靚,反樸歸真著過Nike既Team系列,發覺唔係差唔多,而且又平,最重要係輕,而家就著緊T-Mac 5亞洲限量版,舒服就真係夠舒服,因為成對腳都軟綿綿咁包晒,但係可能保護力太強,反而會對靈活性有少少影響!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-16 07:01 PM:
細過試過唔著鞋打波。。。因為校隊練...
搶籃板唔小心俾人踩一腳咪痛死?
不過以前讀中學,一有時間就打波,話之著咩野鞋,皮鞋、boot都照打!
Dr Marten都照可以打!
哈!可能曝露左我既年代啦!

[ Last edited by pyliu on 2006-1-17 at 02:42 AM ]
Originally posted by mygodwilldo at 2006-1-17 01:11 AM:
我著緊t-mac5打呀
都幾舒服
成隻腳軟綿綿,好舒服!
不過你覺唔覺重左少少!
AJ 11 & AJ 18  好舒服!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家過著咩鞋打籃球?? 覺得邊對最正??入來分享下

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。