<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 無 Horry, 無 Ginobili 馬刺東征地獄!!!
返回列表 回復 發帖

無 Horry, 無 Ginobili 馬刺東征地獄!!!

單選投票, 共有 0 人參與投票
16.67% (1)
66.67% (4)
16.67% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
How many games will the Spurs win on their upcoming eight game road trip?

parker繼續佢 無人能擋既走籃本色
13-18 射入職業新高38分

可是荷利, 贊路比利 受傷下
第3節末段 鄧肯休息時竟然
以 Sean Marks & F.Oberto 打"双塔"!!!
雖效果不俗, 最少可以跟熱火拉成均勢
但攻撃方面就只有 parker一個了

如果情況繼續下去,實在令人擔心
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Parker Keys Spurs' Win in Miami
Tony Parker scored a career-high 38 points on 13-for-18 shooting to lead the Spurs to a 101-94 road win over the Heat. San Antonio extended its win streak to four games but lost Manu Ginobilli in the third quarter due to an ankle injury. The Spurs host Denver on Sunday.

(from Spurs.com)
Popovich 話 ginobili 腳傷不及骨,
遲d應可跟 傷abdomen(下腹)的 horry一齊出
但願馬刺可離開傷兵困擾...
Sun 22 Denver   12:00pm --  ABC   
  Tue 24 Charlotte   7:30pm FSNSW  NBALP   
  Wed 25 @  NO/Okla. City  7:00pm WB35  NBALP   
  Sat 28 Minnesota   7:30pm WB35  NBATV   
  Mon 30 @  Utah  8:00pm WB35  NBALP      
  Wed 1 @  Portland  9:00pm WB35  NBALP   
  Thu 2 @  Golden State  9:30pm FSNSW  TNT
咁gino要抖大約幾耐?
今日無佢對波真係差左d, 無左佢d鏟籃,芬尼又廢成咁.......
唔係parker痴左線的話真係輸左9成........
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-21 09:30 PM:
咁gino要抖大約幾耐?
今日無佢對波真係差左d, 無左佢d鏟籃,芬尼又廢成咁.......
唔係parker痴左線的話真係輸左9成........
芬尼第4節唔見人咁=.=
但只要正選都可以隨隨便便都 十幾廿分既
但長此下去靠呢位老將都係唔多掂
今年既鄧肯廢左好多。唔知大家覺唔覺。

但有個奇怪既現像,就係鄧肯廢既同時加納特跟住廢,雖然仲勁過好多人,但相比以前既佢地係弱左好多。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-21 09:41 PM:
今年既鄧肯廢左好多。唔知大家覺唔覺。

但有個奇怪既現像,就係鄧肯廢既同時加納特跟住廢,雖然仲勁過好多人,但相比以前既佢地係弱左好多。
睇你點睇啦
(1)單睇數據就絕對唔係既
          TEAM G GS MPG FG% 3P% FT% OFF DEF RPG APG SPG BPG TO PF PPG
04-05  SAS    66 66 33.4 .496 .333 .670 3.1 8.0 11.1 2.7 .68 2.64 1.92 2.20 20.3
05-06  SAS    39 39 35.8 .501 .250 .668 2.7 8.9 11.6 3.1 .74 2.18 2.54 2.80 20.5

(2) 睇波的話
今年馬刺又再轉左風格
唔再單靠mid-power 一鋒四衛陣 進攻
而係玩 double back screen
即以parker & Ginobili 在双塔保護下鏟籃為主
於是duncan既內線控場能力變得無乜咁重要
轉而打鎖匙人 turnover亦因此而增加了
唔好插我 out-date
第四節重要關頭
mid-power 一鋒四衛陣依然係馬刺既絕招
因為我地有既係...
"Big-shot Rob"  
Robert Horry!!
聽聞duncan一直帶傷上陣,
其實有無件咁ge事?

如果係的話,做咩唔俾duncan抖下先,
好似太陽俾amare抖耐d咁...........

馬刺而家成績咁好,俾duncan抖番排都得丫..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 無 Horry, 無 Ginobili 馬刺東征地獄!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。