<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 講下你地鐘意咩經典球員
返回列表 回復 發帖

講下你地鐘意咩經典球員

filter-056 成立多久?

--------------------------------------------------------------------------------

卜比查爾頓

代表國家隊   106 次   入49球  (國家隊紀錄) 連尼加差d 平紀錄  射失左球pk
當然 連尼嘉 是前鋒  大多數入波都係汁雞

而查爾頓爵士卻係中場  (同而家史哥斯打法一樣)

入波通常係遠射  ~  (玩winning 都知la 佢 shooting power 都99)

曼聯60年代都係佢 , best  羅生 , 畢樹比 帶起

(好彩佢同畢樹比係58年慕尼黑空難冇死 ,
只可惜係 鄧肯 . 愛華士死  如果唔係佢會係 曼聯釁及英格蘭最 最 最 好波既經典隊長)
米高佐敦

2個字講曬

波神
Originally posted by austin666 at 2006-3-7 04:25 PM:
米高佐敦

2個字講曬

波神
wa Big show and Kane????

我都係like masked kane 多d

好記得 big show 係wcw 對 比goldberg spear 跟住 jackhammer ko 左

[ Last edited by xavi on 2006-3-7 at 04:36 PM ]
李健和
香港長青樹

驚典射球
射球證...............................

長處
射傳合一
你唔知佢想射定傳
射波變助攻
傳波變世界球
Originally posted by xavi at 2006-3-7 04:35 PM:

wa Big show and Kane????

我都係like masked kane 多d

好記得 big show 係wcw 對 比goldberg spear 跟住 jackhammer ko 左

[ Last edited by xavi on 2006-3-7 at 04:36 PM ]
去呢度正野
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=

我鍾意kane第一代面具
可惜當年年紀太細冇信用卡訂

最攪笑big show 過擋wwf無幾耐
wwf合併左wcw
又見番以前d同事
=冇轉會

[ Last edited by austin666 on 2006-3-7 at 04:58 PM ]
Originally posted by austin666 at 2006-3-7 04:25 PM:
米高佐敦

2個字講曬

波神
ME 2 WO
Originally posted by Azuma at 2006-3-7 04:49 PM:
李健和
香港長青樹

驚典射球
射球證...............................

長處
射傳合一
你唔知佢想射定傳
射波變助攻
傳波變世界球
仲有佢d粗口精到可以出書
最緊要有把長髮

就算跑得唔快都好似好快咁

追唔到可以講

睇到啦我跑咁快都”立”唔到
龍門 --- 希基達 (哥倫比亞)
史上第一個守名入球既守門員

後衛 --- 艾斯高巴 (哥倫比亞)
第一個因為擺老烏而比人隊 lum 既球員

前鋒 --- 禾拉 (德國), 列卡特 (荷蘭)
史上首次落場唔係鬥波, 而係同對方鬥吐飛劍既球員

NBA  一定係  Micheal Jordan
足球 就一定係  Manadona,馬勒當拿人仔細細在 拿波里 時憑一人之力 隊低晒 所有
勁旅稱王稱霸,真係勁到爆。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 講下你地鐘意咩經典球員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。