<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃8大舉世震驚的落選球星
返回列表 回復 發帖

2006世界盃8大舉世震驚的落選球星

1.        J. Zanetti
Argentina長期最佳球員﹐表現極穩定﹐狀態長期顛峰﹐個人認為他與Ronaldino, Henry, Cannavaro, Gerrard並稱五大最佳球員﹐除左比教練做低﹐無任何解釋。

2.        Giuly
France 長期缺乏翼峰﹐失去他法國終會有報應。

3.        整隊Spain
見到西班牙個list真係好心痛﹐西班牙球會經常捧盃﹐西班牙永遠” 八強之霸” 。快D準備定幾十支鬚後水啦!!

4.        Makaay
連Hesselink都可以做van Nistelrooy後備,Makaay長期不入選. van Basten你係我偶像﹐但唔該唔好整衰我心愛的荷蘭。

5.       巴迪斯達
皇馬今屆中場支柱, 能勝任防守中場至中鋒多個位置, 季尾表現尤其搶鏡.

6.        Mancini
同England相反﹐ Brazil長期缺乏右翼﹐有 Mancini又唔理﹐不過相對其他球隊﹐王者Brazil冇話冇左邊個會死.

7.        Davids
今時今日依然比人叫”爛打王”, 防守極勇捍﹐Cocu始終唔係呢個級數。

8.      戴倫賓特
年青, 本土最佳射手, 入18球都唔選, 選一個無經驗, 兩個傷, 一個得個高字....

到時世界杯睇下邊強隊輸得慘
呵呵~

岩岩+上去~
samuel
今年inter後衛之柱~都係阿根廷後衛之柱
冇了佢等於玩死自己....
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
整隊Spain?

vincent?
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
Originally posted by zz1988 at 2006-5-18 05:58 PM:
整隊Spain?

vincent?
becoz spain always make ppl fanzy...
but never perforamance a good match

(yup...maybe spain goals many in Qualifying Stage,
but always decline the form in final 16/8)
Davids
今時今日依然比人叫”爛打王”, 防守極勇捍﹐Cocu始終唔係呢個級數。

荷蘭中場有高古助攻助守, 必要時可以打中堅,
全能球員一個.
我唔認為davids比佢高級數,
但davids有資格做後備
Originally posted by ajax28 at 2006-5-18 05:53 PM:
連Hesselink都可以做van Nistelrooy後備
he is in the national team??
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
戴維斯都算吧??選雲邦美都唔選佢.......

但古利.......睇你點睇囉,我就唔鐘意個左腳仔列比利喇,簡直係冇速度、腳法麻麻、死球麻麻、爆炸力差、身位一般、個樣樣衰、腰長腳短、俾波一般既冇樣得既新施丹,繼承了施丹的身體能力,身懷堅尼的技術。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-18 at 07:50 PM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-18 07:47 PM:
戴維斯都算吧??選雲邦美都唔選佢......
hey dun say mean things about keano
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
高古和戴維斯唔同形格,從爛打,davids當然好,但cocu在控制節奏較好,加上davids太火爆又常在隊中引起衝突(種族),以團隊來說,不選他也不是太過份。
Originally posted by ajax28 at 2006-5-18 05:53 PM:
1.        J. Zanetti
古利...
古利不入選, 真係十分可惜~!
Hesselink 入選係係要佢身高黎打高空波!(正常情況下都唔會有得出)
Makaay同雲佬同一打法,如果打小組攻極都攻唔入時,換Makaay出黎,情況都係一樣!
假若出Hesselink可以放波入禁區等佢做二傳,成效有幾多唔知,起碼進攻多一瓣打法!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃8大舉世震驚的落選球星

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。