<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車路士與曼聯和利恩達成協議,購進尼日利亞中場奧比米基
返回列表 回復 發帖

車路士與曼聯和利恩達成協議,購進尼日利亞中場奧比米基

路透倫敦電---英超冠軍切爾西(車路士)宣布,已在周五與曼聯和挪威俱樂部(球會)利恩(Lyn Oslo)達成財務協議,將正式簽入尼日利亞(奈及利亞)年輕中場米克爾(奧比米基)。

廣 告

切爾西表示,將付給曼聯1,200萬英鎊(2,240萬美元),付給利恩400萬英鎊,都是先付一半,半年後再交付餘額。

「米克爾將盡快從利恩註冊到切爾西的名下,」切爾西在其官方網站中宣布。「曼聯已同意終止與米克爾簽過的優先選擇合約。」

當米克爾表示希望加盟2004年曾試訓過的切爾西後,他的未來動向引發不確定的猜測。他在去年4月與曼聯簽下了合同。

但這位尼日利亞國腳表示,他是被迫與曼聯簽約的。車路士又簽多個大家點看

[ Last edited by pig210 on 2006-6-3 at 05:01 PM ]
嘩嘩嘩~又黎一單 呢個世界係咪真係有錢就咩都得架
都好丫,曼聯咁樣賺佢1200磅,呢d咁既25仔要唔要都罷.
1200磅....肯定買到個好野....不過最緊要費sir識揀
車仔好野!車仔一d都唔衰!
車仔好好人!有錢比番你就冇事喇!有錯都變冇錯!(慘得在曼聯肯要,你吹咩!)

重點講明係”被迫與曼聯簽約?!”
9成係曼聯同你簽約果時用枝槍指住你個頭叫你簽架喇!曼聯正衰人喇!

呢獲車仔打救左你牙!車仔大把錢!1,200萬鎊?跌左都費事彎腰執喇!

恭喜!恭喜!恭喜!咁就穩袋1,200萬鎊落袋。應該開香檳慶祝喇...

冇端端賺一筆
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-3 08:54 PM:
車仔好...
Originally posted by cheshing_hk at 2006-6-3 05:34 PM:
都好丫,曼聯咁樣賺佢1200磅,呢d咁既25仔要唔要都罷.
1200磅....肯定買到個好野....不過最緊要費sir識揀
呢d友仔,不要也罷
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-3 08:54 PM:
車仔好...
唉~無眼睇~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-3 09:28 PM:

呢d友仔,不要也罷
咪係, 邊度人工高就去邊度
呢d 發錢寒o既球員, 曼聯係唔會要 geh
絕對贊成所有球隊高價賣球員比車仔.
可以令佢地飽和之外,
亦有機會令佢地內訌,,

(一廂情願ge諗,哈哈)
Originally posted by bigfish at 2006-6-4 12:53 AM:

咪係, 邊度人工高就去邊度
呢d 發錢寒o既球員, 曼聯係唔會要 geh
好彩未買佢啫!
咪又係d等約滿轉工d衰仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車路士與曼聯和利恩達成協議,購進尼日利亞中場奧比米基

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。