<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍禾確特傷左,前線兵緣嚴重告急......
返回列表 回復 發帖

英軍禾確特傷左,前線兵緣嚴重告急......

啱啱睇CCTV5講,英軍禾確特傷左;加上奧雲無態、朗尼又上陣成疑,現時英軍前線兵緣嚴重告急。
艾帥當日眼見奧雲同朗尼情況如此,都唔選Defoe同D.Bent依兩位正前峰Back up。
偏選一個看來像中場的禾確特入伍作箭頭之用,睇來艾帥今次選人賭博已經輸左一大半。

[ Last edited by stereo on 2006-6-13 at 12:01 AM ]
唔係掛....
希望唔係真 la
我真係希望朗尼可以操返好狀態
朗尼上陣成疑?搞錯呀,一早ok啦=3="............
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:45 PM:
朗尼上陣成疑?搞錯呀,一早ok啦=3="............
咁又係, 對千里達同瑞典都唔需要朗尼 la
Originally posted by bigfish at 2006-6-12 11:45 PM:

咁又係, 對千里達同瑞典都唔需要朗尼 la
我唔信佢狀態成問題,佢依家一定好飢餓..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:45 PM:
艾 歷 臣 : 朗 尼 有 望 第 二 仗 上 陣

英 格 蘭 前 鋒 朗 尼 有 機 會 在 B 組 第 二 場 賽 事 , 對 特 立 尼 達 和 多 巴 哥 一 場 上 陣 。

英 格 蘭 教 練 艾 歷 臣 表 示 , 對 朗 尼 能 夠 於 下 仗 上 陣 十 分 樂 觀 , 又 說 朗 尼 現 時 已 沒 有 傷 患 , 朗 尼 的 進 度 亦 每 天 好 轉 。

艾 歷 臣 又 透 露 , 曾 經 在 對 巴 拉 圭 的 首 場 賽 事 時 , 考 慮 派 十 七 歲 新 人 前 鋒 禾 確 特 入 替 奧 雲 , 但 認 為 他 在 首 次 亮 相 世 界 盃 前 要 有 更 多 的 操 練 。

艾 歷 臣 又 說 , 肯 定 前 鋒 奧 雲 的 狀 態 可 以 逐 漸 提 升

朗 尼快D出 la,英格蘭需要你呀!!!
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-12 11:47 PM:

艾 歷 臣 : 朗 尼 有 望 第 二 仗 ...
艾歷臣唔好咁衝動住, 千里達咋喎...
一招死球戰術就得 la
希望朗尼下場真係可以上陣,但我對英軍有一點擔心的事.
剛傷癒的Rooney對著硬朗既瑞典與爛打的千里達會否觸傷舊幻,天佑英軍吧.
禾確特選黎跟本都冇諗住用啦
好似當年既朗拿度咁
不過今次英軍得兩個前鋒可取
一係朗尼
二係奧雲其他可以返英國啦
岩岩睇過真高拿
對比落高治到
高治頂多打乙組
唉.........
仲諗住有得睇walcott.... 而家傷埋...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍禾確特傷左,前線兵緣嚴重告急......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。