<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢
返回列表 回復 發帖

有線蔡文堅d旁述真係好廢

睇有線d波咁多年, 佢都冇乜點進步過, 成日就係度扮晒專家, 講埋一d係人都識講既"分析", 好心佢啦, 應向keyman 學習o下.
你話阿堅哥廢..... 佢講波果陣你可能都未出世.....

唔係話質疑你, 不過堅哥有d咩分析係係人都識講? 可唔可以quote d出黎?
你唔滿意不如打封信去有線叫佢請你去講啦
有d野你睇落好簡單做落你就知咩事
睇下今年新入去既馮淇
睇下岩岩做既時候佢成點
再睇下堅哥講成點
蔡文堅我覺得佢係咁多講波佬最勁既一個
次次涯完通頂跟住又返商台錄音
真係鐵人黎

[ Last edited by donald15 on 2006-7-1 at 12:02 AM ]
各花入各眼...............
Originally posted by Charcoal_henry at 2006-6-30 11:55 PM:
你話阿堅哥廢..... 佢講波果陣你可能都未出世.....

唔係話質疑你, 不過堅哥有d咩分析係係人都識講? 可唔可以quote d出黎?
e.g., 列基美被調出, 讓德國可攻足20mins, 對阿根廷是危險的.

就算講足30年波又點???廢就係廢, 長江後浪.......
Originally posted by 三眼仔 at 2006-7-1 12:37 AM:

e.g., 列基美被調出, 讓德國可攻足20mins, 對阿根廷是危險的.

就算講足30年波又點???廢就係廢, 長江後浪.......
無錯, 佢根本唔識波, 成日講話根本乜乜無可能, 失球一定係後衛同龍門責任...唔比對方射得同組織得靚..
一剎那的幸福足以回味一生

佢都係報新聞好D....
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
例子
1. 在主場氣氛下, 若射12碼德國有優勢.
2. 阿根廷唔怕同慣左同主辦國射十二碼, 因為90年同italy射過......

funny!!!
咁有線歌神咪仲廢..........好x憎佢係度大嗌!!!!!!
No Bad words in here!!!!

[ Last edited by brightlee on 2006-7-1 at 06:30 AM ]
Originally posted by donald15 at 2006-6-30 11:58 PM:
你唔滿意不如打封信去有線叫佢請你去...
無錯,講波佬睇落好似好簡單,但係做落我相信唔易做,
d人成日話呢個講波佬唔好,果個講波佬偏幫,
對住個鏡頭講野你估易嫁?
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線蔡文堅d旁述真係好廢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。