<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 算喇!!英格蘭入到4強都輸硬!!全力支持法國!!
返回列表 回復 發帖

算喇!!英格蘭入到4強都輸硬!!全力支持法國!!

泰利,夏格兩黃吾出得
碧咸傷左出吾出都成疑
朗尼紅吾出得
前中後3冇曬人輸硬

真係葡萄牙陰招真厲害
即史WIN你吾都打殘你先
荷蘭又係甘

法國吾好讓葡萄牙陰招
施丹球場上的藝術家
打抵佢
我好唔鍾意葡萄牙..最憎c7~~~~

泰利,夏格兩黃吾出得
碧咸傷左出吾出都成疑
朗尼紅吾出得
前中後3冇曬人輸硬

都重有蘇金保...中場都夠人用既...
不過前面又真係要睇下放邊個...
放唐寧應該都得...

最衰係c7同艾力臣+朗尼
Originally posted by jyeung1 at 2006-7-2 11:00 PM:
法國吾好讓葡萄牙陰招
施丹球場上的藝術家
打抵佢
C丹都有用過陰招喇!
你唔會掩耳盜鈴呀?
Originally posted by 3double7 at 2006-7-2 11:39 PM:

C丹都有用過陰招喇!
你唔會掩耳盜鈴呀?
葡萄牙做過的乜
有眼見

荷蘭,英格蘭各一個公正球
冇俾返葡萄牙
荷蘭,英格蘭都一樣吾俾
事出必有因

葡萄牙VS荷蘭/英格蘭
每場有7-8個公正球
補時都3-4min
但葡萄牙因傷換人只有一個
下場因傷吾打得是冇

表示並非真係受到嚴重侵犯
只搏對方見黃/紅
而且並非一次半次都算
而是經常
令對方火起

結果兩場都有混亂場面

你話甘都算Fair/Clear Play

一場半場尚都算

連續兩場都是甘
光吾光采呀

點解吾like葡萄牙
我想問...拎紅牌同累積2張黃牌分別停賽幾多場(因為迪高前個場紅左)
Originally posted by sky308 at 2006-7-3 12:56 AM:
我想問...拎紅牌同累積2張黃牌分別停賽幾多場(因為迪高前個場紅左)
Seems 停賽1場
Originally posted by jyeung1 at 2006-7-3 12:59 AM:

Seems 停賽1場
唔該哂
我都唔明葡萄牙有乜野陰過英格蘭......?

英格蘭自己個泰利開重掙爆泰亞高個頭,仲要扮受傷,呢一野我認為係僅次於朗尼爆陰毒一腳既賤招,有乜理由打完人仲自己扮俾人打??

艾殊利高爾好正,身體好柔軟,d水插得勁美妙,只要葡萄牙球員輕微接觸到他,他就會趴底......葡萄牙d球員真係大隻。

朗尼自己失平衡下,用隻手夾硬扯跌卡華奴,身邊既比堤一味行住睇波都冇幫過拖,基本上一直係朗尼自己犯規,仲要最後起身時爆陰毒加多腳踩要害,簡直收買人命,想人地冇仔生,之後仲唔知衰,聲大夾惡一野推開堆黎抗議既C.朗拿度,紅牌係抵佢死。(關鍵係球證面前出手推人,當球證死既)

高治眼前葡萄牙球員整倒隻眼訓低左,而且亦唔見得球波會係入球機會,只不過係中圈差波途中,佢望左一兩秒之後決定唔理,帶領進攻,班葡萄牙球員真係俾你厄晒。勁冇體育精神囉。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-3 01:02 AM:
我都唔明葡萄牙有乜野陰過英格蘭......?

英格蘭自己個泰利開重掙爆泰亞高個頭,仲要扮受傷,呢一野我認為係僅次於朗尼爆陰毒一腳既賤招,有乜理由打完人仲自己扮俾人打??

艾殊利高爾好正,身體好柔軟,d水插得勁美妙,只要葡萄牙球員輕微接觸到他,他就會趴底......葡萄牙d球員真係大隻。

朗尼自己失平衡下,用隻手夾硬扯跌卡華奴,身邊既比堤一味行住睇波都冇幫過拖,基本上一直係朗尼自己犯規,仲要最後起身時爆陰毒加多腳踩要害,簡直收買人命,想人地冇仔生,之後仲唔知衰,聲大夾惡一野推開堆黎抗議既C.朗拿度,紅牌係抵佢死。(關鍵係球證面前出手推人,當球證死既)

高治眼前葡萄牙球員整倒隻眼訓低左,而且亦唔見得球波會係入球機會,只不過係中圈差波途中,佢望左一兩秒之後決定唔理,帶領進攻,班葡萄牙球員真係俾你厄晒。勁冇體育精神囉。
你點知泰利扮受傷?你係泰利?定你係軍醫?
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-7-3 01:02:
我都唔明葡萄牙有乜野陰過英格蘭........
睇嘢唔好咁單面(偏激)~
葡萄牙仔咪又係成日詐死~
你睇C7有嘢俾人係咁意踢到佢捉住上5寸下5寸好似斷腳咁又點呢~
泰利係咪扮嘢我就唔知...起碼佢真係撞到個頭~
c7就俾人踢到腳尖就第2度痛嗰吓交唔足戲啦~

[ Last edited by iMacc on 2006-7-3 at 12:04 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 算喇!!英格蘭入到4強都輸硬!!全力支持法國!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。