<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦..........
返回列表 回復 發帖

利物浦..........

熱身賽連輸3場之餘,今場仲要輸到0比5   
真係好擔心下星期既歐聯外圍賽同慈善盾,希望佢地到時打好d啦
that 2nd goal was soooo bad!
but dun worry, is the green kit thats unlucky lol~
once they wear red will be fine!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
又輸回傳
=.=""
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
屌~真係好屎重要輸5-0
唉~摩連奴講得岩今季英超利物浦對車仔威脅唔會太大!!

No Bad words in here
Next time you will be off

[ Last edited by brightlee on 2006-8-5 at 07:05 PM ]
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-5 11:05 AM:
又輸回傳
=.=""
點會輸足五球呀??

隊波擺明有問題啦,唔好賴晒後防。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-5 03:47 PM:

點會輸足五球呀??

同意!後衛要回傳證明中場做唔到接應囉!其實係成隊波都要改善!
Originally posted by Kian76 at 2006-8-5 03:47 PM:

點會輸足五球呀??

唔係咁既意思-.-
我係話上場paletta回傳賴野..
今日到riise....-.-

p.s不過條後防真係流流地..
    有無陣容??
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-5 05:24 PM:

唔係咁既意思-.-
我係話上場paletta回傳賴野..
今日到riise....-.-

p.s不過條後防真係流流地..
    有無陣容??
正選   卡臣 查奧爾 加歷查 希比亞 高朗金
          辛頓 艾朗素 謝拉特 賓納 比拿美 高治
後備   安達臣 戴奧 杜迪克 加西亞 賀比斯
         柏列達 佩爾特 懷斯 施素高
都係強陣黎gala...都攪成咁...攪乜鬼野ar??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
利物浦係咪想人地以為佢地唔掂,跟住係歐聯外圍賽同慈善盾比球迷一個驚喜呢?
100 points!!!!!!!差5分!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦..........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。