<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 強烈抗議足總玩謝買英超錦標賽波飛球迷
返回列表 回復 發帖

強烈抗議足總玩謝買英超錦標賽波飛球迷

痴q線, 今日我朝早八點幾去排, 因為足總的"德政"
要到夜晚七點幾先買到飛
, 好慶呀
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
delete

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-7 at 09:50 PM ]
Originally posted by chun_singho at 2007-7-7 09:30 PM:
痴q線, 今日我朝早八點幾去排, 因為足總的"德政"
要到夜晚七點幾先買到飛
, 好慶呀
今日和回歸盃完全唔同,回歸盃得一日一場,不設劃位。
而今日買的是英超四角賽,不只一日,還要限每人買四票,更要劃位,
一要劃位,重要咁多場劃是要時間的。
你不能末剎昨晚去排隊的朋友們的耐性,
你只是今早八點去排,排到今晚七點才買到,絕對合理。
人家排了一整晚和你排了一整日,其實無太差別!
請香港人成熟一點,外國好多大型演唱會,有人去排足三日三夜,
香港人無耐性又要罵,真係好唔要得呀!

回歸10週年了!
好彩我有內部認購~~~唔駛排
Originally posted by locklock at 7-7-2007 21:35:

今日和回歸盃完全唔同,回歸盃得一...
排隊唔係問題!

不過咪當球迷係羊牯!
賣左咩飛又唔講!
又唔好好分流!

而且唔好禁錮球迷!
球迷都係人!都要食飯!
咪以為足總大晒!!!

如果佢今日做足準備諗定後路,
仲要識執生既話,
每個球迷所花時間最少快一倍!!!

唔見你話足總唔加派人手,唔立即做適當措施,唔分流,唔用電腦用人手,用阿伯賣飛?
唔見你話足總安排差,梁孔德食塞米,唔識用腦諗野??

嗰d球迷通宵輪候,最少佢有買飛優先權!!
我地呢d無買飛優先權,做咩要搞到我地等咁死耐!!!!
唔通成百幾二百個工作人員都係第一日做野??!!

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-7 at 09:49 PM ]
有人星期四已經去排隊,而且今次仲可以入球場坐低慢慢等,你今朝八點去都仲買到飛,算係咁,再唔係你咪上網bid飛,排都唔洗排,又或者索性唔好去!
仲有大把飛,聽日賣,可能唔洗排咁耐
http://www.hkfa.com/includes_files/board_details.php?news_id=5081
係呀, 排隊的確唔係太大問題
我都明白前面排通宵的苦處
但係賣飛速度係咪可以快d?
仲有明知咁多人就係場內賣水賣野食啦
早段又唔放人出去
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
Originally posted by chun_singho at 7-7-2007 22:43:
係呀, 排隊的確唔係太大問題
我都明白前面排通宵的苦處
但係賣飛速度係咪可以快d?
仲有明知咁多人就係場內賣水賣野食啦
早段又唔放人出去
賣飛速度慢原因:
1. 用阿伯(我都戥佢地辛苦)賣飛
2. 用人手賣飛...(喂大佬, 睇戲都唔會咁啩.....)
3. $350 比揀位.....
4. 缺乏好的分配.....(無分流, 無好的領導者..)

唔賣水唔賣野食......
又唔比人走.....
初時變態到話連「唔買都唔准走」.....
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-7 10:49 PM:
賣飛速度慢原因:
1. 用阿伯(...
其實你這個話題都係去時事版討論比較好,因為和體育無乜關係的。
都係過句,成熟一點,人家排了一晚,你今早去排一日好公平。
下次早一日去便唔會有咁苦,香港人現在財大氣粗,股市升賺少少錢,
那幅德性和嘴臉又來了,忘記了當日老董在時經濟有多差,
大家還是獅子山下的同志們!

回歸10週年了!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 強烈抗議足總玩謝買英超錦標賽波飛球迷

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。