<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 終於可以唔洗忍畸堡班廢柴講波佬!
返回列表 回復 發帖

終於可以唔洗忍畸堡班廢柴講波佬!

有朋友會scan畸堡張終止申請書俾我,唔洗再聽舜文、榮基、柏霖三廢亂up

now睇咗一晚都感覺都係普通,至少人地係正經講波,無咁討厭
Originally posted by kaka0310 at 2007-8-12 02:47 PM:
有朋友會scan畸堡張終止申請書俾我,唔洗再聽舜文、榮基、柏霖三廢亂up

now睇咗一晚都感覺都係普通,至少人地係正經講波,無咁討厭
我又唔見得now個家輝、慶“輪”等等係好野啦
之前亞記播中國 對 日本
個主播話自己係now人,跟住一路講波,一路叫人地日本球員做日本仔
嘩!大佬!專業D啦!
唔通美國隊果陣,你叫人「美國佬」?
對巴基斯坦果陣叫人「阿差」咩!
算啦, 你再睇多now幾個月, 你就開始憎埋now果幾個...

因為點會有人o岩你心水先, 最好你自己講埋, 咁就一定o岩聽....

因為睇波捧波呢d野好主觀ma, 有無一個完美既講波佬呢?

又要持平, 又要唔悶會攪笑, 又要有料識波, 又要唔樣衰唔聲衰...

我睇左廿幾年, 都搵唔到個咁既人....

算啦, 老友, 唔好要求咁高啦!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-12 15:46:
算啦, 你再睇多now幾個月, 你就開始憎...

基於你所講嘅原因,我有時寧願睇64球彩台有班友攪吓笑好過!
佢哋唔專業得嚟專業,但其他好多講波佬扮哂pro,有時連越位都唔知(有D仲係足球員出身),
真係睇到眼火爆
Then listen to Martin Taylor, you will know what's meaning of PROFESSIONAL
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-12 03:42 PM:

我又唔見得now個家輝、慶“輪”等等係...
今朝睇愛華頓 vs Wigan....佢2個真係唔多掂...
都係夜場既大佬蕍, 鄭少聰,,,仲有果好似係 丁xx(唔記得左)...講得好d~~
Originally posted by brightlee at 2007-8-12 05:59 PM:
Then listen to Martin Taylor, you will know what's meaning of PROFESSIONAL
咁要睇espn and star sports囉
Originally posted by Asurada129 at 2007-8-12 06:01 PM:

今朝睇愛華頓 vs Wigan....佢2個真係唔多掂...
都係夜場既大佬蕍, 鄭少聰,,,仲有果好似係 丁xx(唔記得左)...講得好d~~
丁偉傑

唉!佢而家拉雜成軍咁,真係好無奈
而且仲有好多波係俾佢包左添嫁
Originally posted by brightlee at 2007-8-12 05:59 PM:
taylor講左幾廿年啦....梗ok啦
Originally posted by 自由神 at 2007-8-12 03:42 PM:

我又唔見得now個家輝、慶“輪”等等係...
唉......好難既﹗講真句,在香港做得足球員讀書和知識都應該唔多(不是睇少他們),說話就一定比較粗糙了。不過我都頂唔順佢哋咁粗魯﹗呀,如果係祖國球員佢哋夠唔夠膽講大陸仔呢?真係好想問下佢哋。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 終於可以唔洗忍畸堡班廢柴講波佬!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。