<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 格蘭欲收購雲達華治取代胡禮仔、球會將開出3年合約予格蘭
返回列表 回復 發帖

格蘭欲收購雲達華治取代胡禮仔、球會將開出3年合約予格蘭

*今天多份報章均大肆報導胡禮·菲臘斯勢將離隊的消息。格蘭特欲收購德國漢堡的荷蘭中場雲達華治以取代該 26 歲翼鋒,而據稱曼城、韋斯咸及熱刺均有意羅致他 (多份報章)

*由於戰績理想,球會將開出一紙三年的領隊合約予格蘭特《Telegraph》,艾巴莫域並答應給予他 £60M 轉會費預算讓他於一月重組球隊及應付非洲國家盃暫別球隊的球員《Daily Express》

*除了雲達華治外,格蘭特亦看中了現效力莫斯科火車頭的 22 歲塞爾維亞籍全能球員依雲奴域。他司職後衞但可串演多個位置。另外一個目標為 22 歲俄羅斯國腳比利耶列甸諾夫,他曾在俄羅斯對英格蘭的歐洲國家盃賽事中上陣《Daily Express》

胡禮·菲臘斯同雲達華治
兩人打GA位置根本就唔同
此外,我認為車仔中場夠晒人啦
都唔需要買=.=
兩個唔同位置
兩個唔同用處
一個主打邊 一個主打中
唔通佢意味車仔唔再打邊?!
胡禮仔今季表現比往年進步
依傢又比人賣...真係慘
雲達華治就一早應該離開漢堡 留係漢堡真係孤掌難鳴
但去車仔又未邊有正選...
依單野...真係怪
首先位置完全無關係
胡禮打邊快放,雲達就打中造波多
雲達老祖就應該離開阿積士,投的絕對唔係漢堡包
But佢當時仲話,我想踢下二三線球會,拿下經驗
過多年先轉投一線球會
胡仔打得好地地,岩岩叫做有起色,就走?
最大最大問題係雲達絕對係一個玻璃腳的人
打英超?諗都唔好諗
自殺一樣,再講林8加波13
再加雲達?
浪費青春,絕對認為呢單交易好大問題

[ Last edited by sas on 2007-10-30 at 09:59 PM ]
支持社民連!
Freedom Forever
放棄邊線...
喺上一季已經證明左係完完全全地失敗...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by sas at 2007-10-30 09:58 PM:
首先位置完全無關係
胡禮打邊快放,雲達就打中造波多
雲達老祖就應該離開阿積士,投的絕對唔係漢堡包
But佢當時仲話,我想踢下二三線球會,拿下經驗
過多年先轉投一線球會
胡仔打得好地地,岩岩叫做有起色,就走?
最大最大問題係雲達絕對係一個玻璃腳的人
打英超?諗都唔好諗
自殺一樣,再講林8加波13
再加雲達?
浪費青春,絕對認為呢單交易好大問題
唔好玩啦,當年既雲達華治叫價能力有幾勁呀??佢當年狀態同埋身價急跌,好多巨型班都縮沙唔敢簽佢,差唔多整整兩季都保持住傷患狀態呀!!如果唔係佢當時咁頹,史奈達都唔會咁快有得上位呀!

佢根本就冇得選擇,局住去漢堡,咪講到佢當時好有市場先得架。

再者,胡禮在車路士有快翼的作用嗎??佢除左快速入契禁區製造混亂,有其他作用嗎??靠佢傳中??發夢。論後上能力,後上及遠射入球能力更勝組織力的雲達華治反而更適合車路士。只怕他的玻璃腳。
我愛長澤
Originally posted by iknow at 2007-10-30 10:27 PM:
放棄邊線...
喺上一季已經證明左係完完全全地失敗...
用胡禮菲臘斯打正選亦唔見得有邊線。只見比列堤不停後上9斬,胡禮仔今季最大作用係入契製造混亂,任何組織、突破、傳中,對佢黎講係好陌生。(就算落倒底都同比列堤一樣係9斬)
我愛長澤
Originally posted by sky308 at 2007-10-30 09:43 PM:
兩個唔同位置
兩個唔同用處
一個主...
雲達華治留o係漢堡先會俾人一種特別勁既感覺,講真佢唔係報紙講到咁勁咁有創造力。

佢或多或少係後上型。
我愛長澤
咁不如話佢想賣林伯仲合理!!!
Originally posted by 禾確特 at 2007-10-30 10:56 PM:
咁不如話佢想賣林伯仲合理!!!
可惜雲達華治沒有林柏特的穩定性,但有更大的可塑性。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-10-30 10:36 PM:

雲達華治留o係漢堡先會俾人一種特別勁既感覺,講真佢唔係報紙講到咁勁咁有創造力。

佢或多或少係後上型。
我同意你所講
雲達華治既組織的不強
佢只係一種遠射型既後上中場
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 格蘭欲收購雲達華治取代胡禮仔、球會將開出3年合約予格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。