<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 足總通過來季港甲十二隊角逐
返回列表 回復 發帖

足總通過來季港甲十二隊角逐

港 會 來 季 拒 升 甲 組
今 季 乙 組 聯 賽 亞 軍 港 會 已 通 知 足 總 , 於 08-09 球 季 不 會 升 上 甲 組 , 另 外 , 乙 組 冠 軍 淦 源 也 未 正 式 表 態 會 否 升 班 , 加 上 甲 組 第 9 及 10 名 的 華 家 堡 及 寶 路 華 流 浪 的 動 向 未 明 , 新 球 季 能 否 維 持 10 隊 角 逐 成 疑 。 本 報 消 息 ( 香 港 )

如果來季得返八隊就搞笑 lor...
到時又用行政手段整隊香港 12, 香港 10 出黎 lor
可能係香港60.................
港甲...
如果想摒棄升降制度...
不如學美職聯咁牙
可能幾岩hkfa ge心水...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢地係咪想夠20隊=.=
Originally posted by iknow at 2008-5-7 07:59 PM:
港甲...
如果想摒棄升降制度...
不如學美職聯咁牙
可能幾岩hkfa ge心水...
點解唔學英超?
隊隊改到個名同英超隊伍有關, eg 曼聯分隊 - 南華, 東方利物浦, etc
咁起碼可以吸引球迷入場先丫

[ Last edited by bigfish on 2008-5-8 at 01:08 AM ]
Originally posted by bigfish at 2008-5-8 01:06 AM:

點解唔學英超?
隊隊改到個名同英超...
你無野呀麻, 你以為改左呢d名就會吸引d咩,
難道你覺得自己改左名叫碧咸, 你真係好似碧咸咁受歡迎嗎?
我想去港會場睇甲組
依家冇得睇
下年8隊都無咩所謂 la
俾夠廿隊升班都無人入場啦,香港波,人人都睇英超!
Originally posted by ronald001120 at 2008-5-8 09:14 AM:
我想去港會場睇甲組
依家冇得睇
下年8隊都無咩所謂 la
港會場唔得la, 要會員先入得, 咁大把阿叔同學生妹入唔到場
Originally posted by yeung hiu he at 2008-5-8 09:11 AM:

你無野呀麻, 你以為改左呢d名就會吸引d咩,
難道你覺得自己改左名叫碧咸, 你真係好似碧咸咁受歡迎嗎?
唔係喎,今次我撐大魚,幾有創意,至少得啖笑
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 足總通過來季港甲十二隊角逐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。