<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 下年世界杯隨時無C朗同美斯睇 o_O
返回列表 回復 發帖

下年世界杯隨時無C朗同美斯睇 o_O

葡萄牙同阿根庭隨時 Bye , 小弟覺得佢地係衰響同一個問題 ........

就係搵錯領隊

基羅斯當年只係一個費蛇既跟班 , 當年去皇馬幾唔掂返番曼聯既擦鞋狗   , (雖然卡比路攞西甲冠軍都炒 , 好明顯係皇馬唔識貨......)  但始終都覺基羅斯佢跟本未夠班帶一隊波 ......

肥馬更加唔洗講 , 毫無教波既經驗 , 就搵佢做領隊 , 等於自殺 !!!

踢波叻唔等於教波叻 , 係我心目中06世界盃奇連士文同雲巴士頓既戰績只係符碌 , 奇哥一教拜仁就見真將 !!!

一個領隊係有料既 , 你睇英格蘭就知咩事 , 同一隊波同一班人, 麥卡倫既垃圾戰績同卡比路相比 ....... 符碌既都唔會符碌連 win 咁多場, 8 場入 31 球全歐洲入波最多, 你話我馬後炮都係咁講

仲有一隊 , 小弟都唔知幾想佢出局, 就係法國, 都唔知點解星座小王子都宜家都未比人炒 , 佢既無能野四年前己經鬧到唔想再提衣件垃圾 .......

總結係葡萄牙,阿根庭同法國再唔換領隊就祝佢地好運

評分次數

原帖由 wai0818 於 2009-9-10 10:07 PM 發表
葡萄牙同阿根庭隨時 Bye , 小弟覺得佢地係衰響同一個問題 ........

就係搵錯領隊

基羅斯當年只係一個費蛇既跟班 , 當年去皇馬幾唔掂返番曼聯既擦鞋狗   , (雖然卡比路攞西甲冠軍都炒 , 好 ...
我好欣賞你!!!

好少人識貨知奇連士文同雲巴士頓係好彩, 尤其奇連士文, 因為香港只識睇成績....

比多10個叻你
原帖由 filter-052fans 於 2009-9-10 10:49 PM 發表

我好欣賞你!!!

好少人識貨知奇連士文同雲巴士頓係好彩, 尤其奇連士文, 因為香港只識睇成績....

比多10個叻你 ...
x2
奇連士文搞到拜仁真係
樓主, 更正一下, 馬勒當拿並非全無執教經驗

教練生涯
1994年10月到1994年2月,馬勒當拿在沒有教練員資格證書的情況下,與老隊友弗倫一起執教阿甲球隊曼迪尤,成績為1勝6平5負。

1995年2月到1995年5月,馬勒當拿繼續與弗倫搭檔,執教阿甲球隊競技隊,成績為2勝6平3負。

2008年10月28日,阿根廷足協決定由馬勒當拿擔任阿根廷國家隊的領隊職務。

轉載:http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E ... 2%E7%95%B6%E6%8B%BF

評分次數

星座小王子呢單真係離譜 點解到依家佢都仲有得教
我最希望法國快d 換走星座小王子, 法國真是比佢搞到不知所謂~~
法國98年捧杯係邊個領軍 個時細個冇留意
原帖由 darkensun 於 2009-9-10 10:55 PM 發表
樓主, 更正一下, 馬勒當拿並非全無執教經驗

教練生涯
1994年10月到1994年2月,馬勒當拿在沒有教練員資格證書的情況下,與老隊友弗倫一起執教阿甲球隊曼迪尤,成績為1勝6平5負。

1995年2月到1995年5月,馬勒當拿繼續與弗倫 ...
sorry... 真係唔知肥馬有教過波
原帖由 SCM 於 2009-9-10 11:34 PM 發表
法國98年捧杯係邊個領軍 個時細個冇留意
積基特
原帖由 filter-052fans 於 2009-9-10 10:49 PM 發表

我好欣賞你!!!

比多10個叻你 ...
Thx !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 下年世界杯隨時無C朗同美斯睇 o_O

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。