<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 昔日BIG4之一竟淪為護級隊伍
返回列表 回復 發帖

昔日BIG4之一竟淪為護級隊伍

以往利記FANS成日都怪賓尼迪斯教得唔好, 今屆佢人都走左, 但成績依然咁差, 當日指阿記將會跌出BIG4行列O既球迷依家唔知仲有咩可以講la...
今次主場對黑池輸1-2, 歐霸對烏德勒支又踢到不知所謂, 利記個老闆再唔出售球隊, 我諗往後幾年都幾難翻身

評分次數

利物浦持續不振,主場一比二不敵黑池。紅軍輸波後,排聯賽榜十八位, omg, 利物浦 need to 護級.............................
人生有幾多個十年? 不如坐底飲杯茶食個包啦!
V_____V
我本人好相信, 今年係利勿浦, 下年係曼聯
我本人好相信, 今年係利勿浦, 下年係曼聯
limited-too 發表於 4/10/2010 10:18
曼聯就未必 , 阿仙奴危 d !
賓賓砌左6年
殼神將佢拆番散
殼神不嬲打慣爛牌
突然渣靚牌咪唔識打咯

評分次數

曼聯就未必 , 阿仙奴危 d !
selena127 發表於 2010-10-4 11:36 AM
曼聯有機會bo, 因為只要睇下近來三場作客, 只能和對手賽和, 和之前幾季不同, 點解, 咪又係因為個班主無錢給領隊增兵,
雖則阿老費講有錢有錢, 但是責務只是利息都吾夠還, 何來有錢簽入高質的球員...明知中場無能都吾對正下藥...
所以話本人好相信就算下季仍維持big4, 再下季一定被out出big4...若果連老費都退埋, 更加吾駛估啦...

評分次數

曼聯難以留係前四位呢個"預言"係舊年,五六年前,十二十三年前都聽過.

結果?咪係得啖笑囉.

評分次數

賓賓砌左6年
殼神將佢拆番散
殼神不嬲打慣爛牌
突然渣靚牌咪唔識打咯
kakeidevil 發表於 2010-10-4 11:46 AM
呢個比喻又幾好喎
以前有個friend成日鋤大D都俾人炒, 有次佢渣三條D, 加兩堂, 竟然都只係以唔俾人炒為目標, 結果放生三家
依家殼神掌管BIG4 之一, 今季佢目標可能仍然係成功護級
不過最衰都係美國班主上年倒行逆施, 限米主限飯之下竟然搵個爛教練去帶隊...
4# selena127
最大問題係法比加斯出年好可能回歸巴塞
唯有寄望出年拿斯尼可以負擔領軍重任
曼聯有機會bo, 因為只要睇下近來三場作客, 只能和對手賽和, 和之前幾季不同, 點解, 咪又係因為個班主無錢給領隊增兵,
雖則阿老費講有錢有錢, 但是責務只是利息都吾夠還, 何來有錢簽入高質的球員...明知中場無能都 ...
limited-too 發表於 2010-10-4 03:13 PM
睇得多曼聯既人唔難發現,呢隊波係好有系統
無論點缺人,點無錢
成隊波都有一定既戰術意識
兩翼側擊、中堅制空力強、中場中策劃、高效反擊
呢四樣係唔太倚重個人
萬一真係窮到半個球星都無
拎住班二線一樣有而家既七成水平
就算入唔到四,都一定有前六

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 昔日BIG4之一竟淪為護級隊伍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。