<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認為曼聯應放棄或賣走誰來套現呢?
返回列表 回復 發帖

大家認為曼聯應放棄或賣走誰來套現呢?

個人覺得是
後衛-施維斯達~原因:冇乜特別功能(如入球力~角球上嚟頭搥),時常蝦碌,隻右腳太雞,記憶中好幾次在自己禁區內大撻,打中堅俾唔到人安全感。同埋趁佢仲喺國家隊成員,應該賣到高價呢!

[ Last edited by 夜行大魂 on 2005-5-21 at 09:22 PM ]
雲佬(門前執雞王,高爾進化版),皇馬肯買肯定執番唔少錢
布朗(敗家仔),有破壞冇建設,犯錯多多
Originally posted by 夜行大魂 at 2005-5-21 08:47 PM:
個人覺得是
後衛-施維斯達~原因:...
其實你所講既亦都有道理
但係如果睇長遠d黎講曼聯而家既缺點係進攻入球瓣數少...防守反而逐漸成為佢地既優點
施維斯達亦算係曼聯防線既主力之一..球隊防線既默契亦都一季比一季好,經驗路數亦都漸好,相信未來以而家既曼聯球員黎講後防有機會進入黃金期..因為里奧,軒斯,施維,布朗,奧沙等等都當打,有活力..

相信曼聯下屆會補入一D進攻球員,如果到時曼聯既新進攻組合成功既話,後防又因要適應另一D人而唔掂既話咁即係冇分別....所以留多一個施維斯達就算打正選後備都一定有作用,起碼默契都會好過用新人 (當然呢D只係假設性^^)
Originally posted by michael86 at 2005-5-21 08:59 PM:

其實你所講既亦都有道理
但係如...
頗有見地呢,謝謝回應
最應放棄系領隊『費』柴(費格信)~原因:奪三冠王封爵後自把自為迫走史譚、碧咸,補入的白蘭斯、C7做唔到前兩者做到的工作.買人冇眼光,像迪贊巴、基巴臣、華朗等全都幫不到曼聯偏偏以高價購入,間接令曼聯落得如今田地.冇遠見,像堅尼、傑斯、史高斯等年過三十的球員都要長期以正選上陣,冇諗過培訓接這些老將棒的接班人.
放棄沙夏~養傷重多個打波,唔合乎經濟原則.
賣雲佬~自碧咸走後威力大減,又遲遲未改善其弱項-遠射,以其荷蘭國腳主力的身份在市塲定能貴價出售.
放棄迪贊巴、基巴臣~兩大瘀血,唔適合曼聯
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by LMQ at 2005-5-21 08:53 PM:
雲佬(門前執雞王,高爾進化版),皇馬肯買肯定執番唔少錢
布朗(敗家仔),有破壞冇建設,犯錯多多
雲佬係曼聯四大前鋒把握力最好既一個,射術、捕位都係世界級
中場夠供應必有波入,用高爾同雲佬比,簡直無辱雲佬
雲佬今季歐聯入波最多架,傷完三個月無係預備組操香番起,先會無態姐
四大前鋒係都賣smith or 沙夏先啦,有乜理由賣自己最好前鋒俾人架?
Originally posted by 清揚 at 2005-5-21 09:39 PM:
最應放棄系領隊『費』柴(費格信)~原因...
有錢都無用
費蛇肯放棄史高斯、傑斯必言正選先掂
有料既黎到都要打後備,揾鬼黎曼聯囉!
Originally posted by IT14 at 2005-5-21 21:52:

有錢都無用
費蛇肯放棄史高斯、傑斯必言正選先掂
有料既黎到都要打後備,揾鬼黎曼聯囉!
所以咪話炒費蛇law,管理階層一早肯炒佢就乜事都冇,做大事點可以婦人之見架
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-5-21 09:39 PM:
最應放棄系領隊『費』柴(費格信)~原因...
我都同意放棄老"廢",原因~私怨賣走史譚,之後又編怪陣4.4.1.1,長期發揮唔到班波,好多收購又唔多掂,唉..........咦?啱啱睇到報紙話"廢"sir續多三年約!!!oh~~大鑊
Originally posted by 夜行大魂 at 2005-5-21 20:47:
個人覺得是
後衛-施維斯達~原因:...
施維斯達唔識入球,講笑
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認為曼聯應放棄或賣走誰來套現呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。