<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊個係真正巴西球王?
返回列表 回復 發帖

邊個係真正巴西球王?

多選投票, 共有 0 人參與投票
39.83% (47)
5.08% (6)
5.08% (6)
3.39% (4)
10.17% (12)
4.24% (5)
9.32% (11)
5.93% (7)
16.95% (20)
您所在的用戶組沒有投票權限
唔知齊唔齊呢~~
又球王= ="(今次到巴西........)係唔係濫左d呢,一定係比利嫁啦.........= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-2 12:00 AM:
又球王= ="(今次到巴西........)係唔係濫左d呢,一定係比利嫁啦.........= ="
遲d邊個係德國,意大利,荷蘭球王......................
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-6-2 12:02 AM:

遲d邊個係德國,意大利,荷蘭球王......................
之後成個版全部都係投票......
真係....太恐怖啦
Originally posted by 段云 at 2005-6-2 12:09 AM:

真係....太恐怖啦
而家都差唔多半版係投票............
變成咁
真陰公
Originally posted by 段云 at 2005-6-2 12:09 AM:

真係....太恐怖啦
都唔係ga...投票係可以討論ga

不過又好似真係好多左d
Originally posted by abc123aa at 2005-6-2 12:00 AM:
突然想開呢個投票..so sorry~>.<
Originally posted by night at 2005-6-2 12:02 AM:

當然唔會啦...
Originally posted by cwc_tkd at 2005-6-2 12:35 AM:

突然想開呢個投票..so sorry~>.<
識克制就得啦,哈哈~
摺吧啦
有名你叫球皇-------------比利

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊個係真正巴西球王?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。