<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 想知道各位點睇碧咸呢個球員???
返回列表 回復 發帖

想知道各位點睇碧咸呢個球員???

我的感覺是靚仔,斬波準,罰球亦厲害,冷靜,除此之外一無是處.
一個靠樣成名既球員,除斬波外冇一樣特別出色,是一個不應成名而成名的"蔗渣球星",亦是最削的球星之一.
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 柔雲 at 2005-6-22 10:36:
我的感覺是靚仔,斬波準,罰球亦厲害,冷靜,除此之外一無是處.
靚仔,斬波準,罰球亦厲害,冷靜......仲唔夠? 有求其一樣已經夠搵食啦!!!  
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 10:44:

靚仔,斬波準,罰球亦厲害,冷靜......仲唔夠? 有求其一樣已經夠搵食啦!!!  
但系靚仔呢方面佔了成名及搵食的大多數,名不乎實
'性版討論區"
其實佢比賽o既時間o向球場o既跑動都好多... 可以講係十分'勤力'o既球員~
可惜腳下功夫一般, 不過我覺得佢準確o既長傳o向打反擊時會非常好用... 所以... 佢應該打DMC...
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 10:48:

但系靚仔呢方面佔了成名及搵食的大多數,名不乎實
你唔好唔記得佢曾入選世界足球先生最後三名之一? 齋靠靚仔? 你當足協d人盲咩?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by Pharaoh at 2005-6-22 10:51:
其實佢比賽o既時間o向球場o既跑動都好...
打DMC要有充沛的體能、優秀的截擊力及位置感,體能佢勉強ok既,但截擊佢惦咩,唔能夠話冇,但一定唔優秀law,剩系識跑冇用架喎,咁既DMC唔要都罷.
'性版討論區"
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 10:57 AM:

你唔好唔記得佢曾入選世界足球先生最後三名之一? 齋靠靚仔? 你當足協d人盲咩?
我覺得足協d人係盲
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 10:57:

投票呢家野好受公眾人仕影響架
'性版討論區"
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-22 11:03:

我覺得足協d人係盲
唔系盲,系比公眾力量所影響
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 想知道各位點睇碧咸呢個球員???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。