<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔開價近五億斟基拿甸奴
返回列表 回復 發帖

車仔開價近五億斟基拿甸奴

英超勁旅車路士有指將會開出三千五百萬鎊(約四億八千八百萬港元)羅致帕爾馬鋒將基拿甸奴,以解決前鋒實力不足的問題。

車路士在今夏收購前鋒的行動停滯不前,有關舒夫真高伊度奧和阿祖安奴的轉會傳聞全部只聞樓梯響。據英國《太陽報》的報道,該隊原來目前正瞄準帕爾馬的意大利前鋒基拿甸奴。

AC米蘭一直希望得到基拿甸奴的加盟,可惜帕爾馬嫌對方開價太低,令整項交易幾乎已是胎死腹中。帕爾馬方面的消息來源指出,車路士得到基拿甸奴的加盟成數甚高。

基拿甸奴在英超未必會有好發展
Originally posted by yeunghing at 2005-7-1 10:04 AM:
英超勁旅車路士有指將會開出三千五百...
真係既??咁樣未必好bor,佢始終係意甲會多產過係英超
佢咁技術型,英超咁快咁體力化
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
嘩!係咪真呀!但係基拿甸奴在英超會唔會好似在意甲一樣打得咁岀色呢?
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-1 10:29 AM:
嘩!係咪真呀!但係基拿甸奴在英超會唔會好似在意甲一樣打得咁岀色呢?
係帕爾馬佢慣單天保至尊ga bor
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
《太陽報》wor!
do u believe it?
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-7-1 11:38 AM:
《太陽報》wor!
do u believe it?
唔係香港果份...信得過啩

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-7-1 at 06:28 PM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-7-1 06:22 PM:

唔係香港果扮...信得過啩
英國太陽報就信得過
香港果個自己諗下信唔信好la
Originally posted by lookityourself at 2005-7-1 06:25 PM:

英國太陽報就信得過
香港果個自己諗下信唔信好la
今日買唔到東方買左太陽,得半張紙(2版)講足球!轉會就得3單(唔係成左事的)!
以後我寧願唔睇報紙都唔會買佢呀!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-7-1 06:31 PM:

今日買唔到東方買左太陽,得半張紙(2版)講足球!轉會就得3單(唔係成左事的)!
以後我寧願唔睇報紙都唔會買佢呀!
報紙好多都唔可信
Originally posted by lookityourself at 2005-7-1 06:32 PM:

報紙好多都唔可信
可信的只有成左事...
東方賣羅賓奴入阿仙奴的成事指數有3粒星(5粒係滿)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔開價近五億斟基拿甸奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。