<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最LIKE咩慶祝入球動作?[ab仔+3]
返回列表 回復 發帖

最LIKE咩慶祝入球動作?[ab仔+3]

魯爾 - 錫介指 (愛的標記)
舒利亞 - 舉高右手周圍走
巴迪斯圖達 - 開槍
哈索賓基 - 跳舞
羅比堅尼 - 側手翻 + 開槍
安梳爾 - 空翻 / 旋轉開槍
朗拿甸奴 - 做祝福手勢, 指天
拿臣 - 申利
馬田斯, 阿加浩華 - 十幾萬個翻騰+一個空翻
朗拿度 - Fing 手指, 遮額頭
伊圖, 奇連士文 - 手舞足蹈
碧咸 - 跣地
科蘭 - 除衫
雲尼斯特羅 - 大鵬展翅
蒙迪拿 - 扮飛機
約基 - 除褲
白必圖 - 抱 BB
雲達美迪 - 射箭
加斯居尼 - (好似)吹笛
亨利 - 係手度吹個入波比觀眾, 拎走個波 (e+ 唔俾), 殊人, 張開手臂
巴治奧 - 放隻手係耳仔邊, 聽下觀眾既歡呼聲
艾芬堡 - 舉中指
韋利 - 拋高件波衫
杜奧巴 - 果隻"線"地, 吹氣, 笠頭走
安祖 - 一手指向左, 一手指向右
C朗拿度 - 除衫 (e+ 唔俾)
施斯 - 空翻+跳舞

----
我鐘意奇連士文o個隻夠激動同真性情~~

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-12 at 03:53 AM ]
我鐘意Raul果種

浪漫得黎又夠型 ^^

錫戒指then舉高一隻手指....型:cool:

[ Last edited by MaxFigo on 2005-7-12 at 12:05 AM ]
相當年碧咸果下我都學左@@"
依家我鍾意魯爾果種,錫完戒指之後舉高隻手指天~型爆^^"
摺吧啦
小弟睇左波咁耐最鐘意如下:

(不分先後)

1. 白必圖抱bb ---
好似係2:0果一球,果時佢有個bb剛剛出世,真係好腳頭...最後巴西嬴荷蘭3比2

2.舒利亞舉手 ---
佢真係10年如一日,舉到成為招牌,英國人亦覺得佢非常老土,而且10分悶蛋...

3.瑞典布連昇龍拳 ---
根本100%係出一個昇龍,吾知布連有無玩個street frighter 呢?

4.90世杯米拿叔扭屎忽花 ---
原來個law係可以咁扭既!!

5.簡奴扮駝鳥 ---
一對長腳再加一個怪鳥頭,跳駝鳥舞真係好過癮!!

6.堅尼發呆吾郁 ---
通常佢仲會得d隊友撲埋黎,雖然好怪,但都幾"型"!

7.巴勒莫打空翻 ---
最鐘意佢有一次因為咁趺斷左對手...

8.科拿扮食白粉 ---
哈,兩個字形式晒,"白痴"! 最後好似仲比人罰錢!!
etoo扮馬嬲,好睇
變成咁
真陰公
白必圖 - 抱 BB
巴迪斯圖達 - 開機關槍
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
羅比堅尼 - 側手翻 + 開槍
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
卡斯辛奴式

[ Last edited by 瑞比 on 2005-7-12 at 01:09 AM ]
Originally posted by 瑞比 at 2005-7-12 01:08 AM:
卡斯辛奴式

[ Last edited by 瑞比 on 2005-7-12 at 01:09 AM ]
可吾可以形容下??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最LIKE咩慶祝入球動作?[ab仔+3]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。