<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬有意羅致傑斯
返回列表 回復 發帖

皇馬有意羅致傑斯

有傳皇家馬德里會長皮里斯有意以陣中英格蘭前鋒奧雲交換曼聯32歲左翼傑斯,以頂替剛離開的蘇拿利

轉貼 ↓
http://sports.sina.com.hk/cgi-bi ... 07-21&id=599813

==========================================================

皇馬傻更更放o左蘇拿利...跟著想換老D ge傑斯 =.=
不過都無可能,曼聯大把前鋒 + 傑斯係曼聯靈魂
傻傻地= ="係咁買攻擊球員,不如買個中堅好過啦~
摺吧啦
有病呀皇馬?
買傑斯?
無野呀,走去買個今非昔比架球員
:cool:傑斯跌Watt跌到pk
買佢有鬼用咩..
仲要比時間等佢適應西甲..適應得來都老到跑唔郁啦
做翼峰但跑唔郁做春咩
曼聯就話可以搵佢做吓Keyman分吓波都有d用
皇馬洗鬼佢去做分波,Keyman咩,大X把人做啦
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
如果成事皇馬今季就做咗第三件傻事...

p.s. 雖然我都非常鍾意giggs
Originally posted by 雷公 at 2005-7-22 10:54:
買傑斯?
無野呀,走去買個今非昔比架...
皇馬打得好鬼慢架,
唔駛同傑c擔心
而家英超都仲踢到~
去到皇馬就好舒服啦
雖然對皇馬冇好處
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-22 11:23:

皇馬打得好鬼慢架,
唔駛同傑c擔心
而家英超都仲踢到~
去到皇馬就好舒服啦雖然對皇馬冇好處
冇得出,好似麥馬拿文一樣咁舒服
Originally posted by ciger at 2005-7-22 11:42 AM:

冇得出,好似麥馬拿文一樣咁舒服
我諗老麥舒服好多...
當打嘅時候抖咗咁多季~
對兩隊都無利。除非曼聯有咁多巨實力既中場啦!唔係既話,傑斯下屆都幾重要。相反前鋒線都算夠人。至於皇馬,都係果句。攪好防守啦。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-7-22 at 06:00 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-7-22 05:59 PM:
對兩隊都無利。除非曼聯有咁多巨實力...
咪係,皇馬自己明知防守唔掂都仲想放走森美爾= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬有意羅致傑斯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。