<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西班牙報導:皇馬成功購羅賓奴
返回列表 回復 發帖

西班牙報導:皇馬成功購羅賓奴

西班牙報導:皇馬成功購羅賓奴 22 July, 2005 01:56 +0800

據西班牙電台報導,皇家馬德里終以一千六百六十萬鎊簽下巴西前鋒羅賓奴。

雖然與山度士合約至二零零八年,不過他一心投皇馬,亦拒絕回到球會報到。

西班牙報章《馬卡報》更指羅賓奴在山度士已暗中通過體測,並得到皇馬主隊醫迪高樂的證明。

其巴西戰友朗拿度則表示:「有羅賓奴在陣,會增添不少歡樂。」

搞咁耐終於搞掂
皇馬係時間要放咁一兩個球員la @@
著幾多號波衫呀咁?
Originally posted by Ca2+ at 2005-7-22 03:03 AM:
著幾多號波衫呀咁?
無咁快知...
不過一千6百6十萬鎊e個價錢...
好明顯山度士掠水唔成功wo @@
羅賓奴黎咗, 森美爾一定要走lu~~
奧雲都可能要走~費高就走硬ga架喇~佢自己話首選國米

仲有羅賓奴應該會着10號, 之前講過~

最好卡卡都着10號, 巴西個四條友就全部係球會着10號

如果歐冠四強係

皇馬
巴塞
A米
國米

就真係寸爆喇~~

[ Last edited by step025 on 2005-7-22 at 03:50 AM ]
唉~~~森美爾....奧雲.....><"
摺吧啦
咁森美爾咪走梗=.="
羅賓奴黎...點解森美爾要走??
anyway...最唔想既係奧雲睇黎真係要走...
返英超...慘...利物浦唔要佢...慘慘慘!!
唔通佢諗住馬迪奧可以代到森美爾個位????
唔好玩啦,馬迪奧連國家隊正選都未係
佢架級數........
唉,皇馬今時今日仲放個世界級後防
希望佢有後著..if not...
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by sonyguy at 2005-7-22 10:44:
羅賓奴黎...點解森美爾要走??
anyway...最唔想既係奧雲睇黎真係要走...
返英超...慘...利物浦唔要佢...慘慘慘!!
因為有非歐聯球員限制
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-22 11:16 AM:

因為有非歐聯球員限制
不過羅賓奴未必打正選,只要落場時係朗拿度或者卡路士同森美爾被羅賓奴入替就得
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西班牙報導:皇馬成功購羅賓奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。