<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 消息說波歷克下季加盟曼聯
返回列表 回復 發帖

消息說波歷克下季加盟曼聯

[02/08 星期二 17:14]
英國衛報報導,曼聯與德國國家隊主力波歷克,達成君子協定,波歷克會在明年世界盃德國決賽周後加盟;下月年屆29歲的波歷克,與拜仁慕尼黑還有一年屆滿,消息說,他明年一月會與曼聯簽約以自由身轉會,波歷克如果轉會曼聯,將取代曼聯隊長堅尼的位置,意味堅尼的職業生涯告終結。
曼聯在新球季開季前,先後簽下荷蘭門將雲達沙,及南韓國腳朴智星,並對效力皇家馬德里的英格蘭前鋒奧雲有興趣。
曼聯管理層同意撥款購奧雲
[01/08 星期一 22:52]
曼聯管理層同意撥款給領隊費格遜,由皇家馬德里羅致英格蘭國腳奧雲,費格遜目前重要考慮,是要研究奧雲是否適合曼聯的踢法,曼聯目前擁有四名國際級攻擊球星,包括朗尼,雲尼斯達萊,沙夏及史勿夫,不過,由於奧雲埋門較具把握,將有助解決曼聯前鋒的入球荒。
而較早前對奧雲有興趣的阿仙奴及利物浦都表示,不會參與競逐,皇馬較早前簽下巴西前鋒巴迪斯達,及與巴西國腳羅賓奴達成加盟協議,奧雲將淪為第五前鋒,皇馬同意給奧雲離隊。
近排咁多轉會消息同曼聯有關既?
近期主打動植物笑相
Originally posted by 888 at 2005-8-2 05:23 PM:
[02/08 星...
又話決賽周後
又話明年一月
咁姐係幾時ar
明年一月就唔會係決賽周後la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-2 06:09 PM:

又話決賽周後
又話明年一月
咁姐係幾時ar
明年一月就唔會係決賽周後la
應該一月簽約,夏天轉會
因為一到一月,曼聯就唔駛理拜仁,可以直接同波歷克傾
波歷克出年夏天張約一完,曼聯就可以免轉會費簽波歷克

但一月簽約,一月轉會
曼聯就要同拜仁傾,仲要俾轉會費!

[ Last edited by IT14 on 2005-8-2 at 07:08 PM ]
bayern會唔會咁蝕呀?
到時ballack經已30歲啵,仲要??
點解唔買個後生d黎train呀????
1月果陣大把球會爭啦,想免費簽佢,發夢啦
跿氣啦...下季敢長遠
世盃後大家都唔知發生咩事
可能皇馬無端端話要佢,佢又會話其實去皇馬係我一直架夢想
下季佢都30啦,自量吓啦,話唔定世盃表現其差,
搵鬼要你呀,仲話會去曼聯
再唔係你揀人,係人揀你
就好似女人敢,過左30就身價大跌架勒
波歷克都on9
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by funnygay at 2005-8-2 07:36 PM:
到時ballack經已30歲啵,仲要??
點解唔買個後生d黎train呀????
堅尼個位置好重要
唔可以搵個後生既黎train
一有差池就冇用
所以要買個有經驗既
呢d 位置老d 無所謂
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 消息說波歷克下季加盟曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。