<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖

◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

Liverpool FC Squad - 2005-2006

1.Jerzy Dudek
3.Steve Finnan
4.Sami Hyypia
5.Milan Baros
6.John Arne Riise
7.Harry Kewell
8.Steven Gerrard (captain)
9.Djibril Cisse
10.Luis Garcia
13.Anthony Le Tallec
14.Xabi Alonso
15. Peter Crouch
16.Dietmar Hamann
17.Josemi
18.Antonio Nunez
19.Fernando Morientes
20.Scott Carson
21.Djimi Traore
22.Momo Sissoko
23.Jamie Carragher
24.Florent Sinama Pongolle
25.Jose Reina
28.Stephen Warnock
29.Patrice Luzi
30.Boudewijn Zenden
31.David Raven
32.John Welsh
33.Neil Mellor
34.Darren Potter
37.Zak Whitbread
42.Robbie Foy

用住舊年果張先

18次頂級聯賽冠軍,三年內次打入歐聯決賽,五次歐聯冠軍(全英格蘭唯一能夠永久保留冠軍獎盃球會),三次歐洲超霸杯冠軍,7次足總杯冠軍.....英格蘭最佳球隊。

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-5-20 at 09:56 PM ]

變成咁
真陰公
恭喜晒,終於開張^^
摺吧啦
我也來支持xD
下場賽事

利物浦
 對 
卡奧拿斯  

八月三日 星期三 凌晨兩時四十五分
 歐洲聯賽冠軍盃外圍賽 次圈次回合

有線電視 足球台 (61)
現場直播
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-2 10:16 PM:
下場賽事

利物浦
[img]http://www...
其實點解賓sir系外圍賽唔比D副選上曬ge
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-2 10:17 PM:

其實點解賓sir系外圍賽唔比D副選上曬ge
原因好簡單
除非第一回合有5,6球優勢
唔係既話都要重視既
變成咁
真陰公
good fans club~!!!
版主可否將topic highlight????
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-2 10:19 PM:

原因好簡單
除非第一回合有5,6球優勢
唔係既話都要重視既
其實我唸副選仲拼命過謝拉特個班正選吧=~=
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-2 10:21 PM:

其實我唸副選仲拼命過謝拉特個班正選吧=~=
不過質素方面點都有距離既
萬一唔好彩出局就無謂啦
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。