<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真正的球王比利...
返回列表 回復 發帖

真正的球王比利...

pele is god

依段係比利既影片,片長10分幾鐘

如果有咩人係未睇過比利踢波既話,就要dl依段片睇睇.....

因為唔係有幾可有佢d片睇......睇完之後.你就知咩叫球王....

版主唔該可唔可以唔好lock post,我想比多d人見識下比利

[ Last edited by night on 2005-8-16 at 08:54 PM ]
變成咁
真陰公
片長不止8分幾鐘~成10分鐘

好慘佢~~~成日被人用超技術
6分30秒o個度好型~~~假身:cool:
8分18秒~哇~勁到呀~~笠死

以前o個d波好似好重咁~~~完全唔飄

[ Last edited by pakho on 2005-8-16 at 08:46 PM ]
超勁丫,唔犯規都唔可以阻止佢進攻.......射罰球又得,12碼又得,超勁
摺吧啦
Originally posted by pakho at 2005-8-16 08:37 PM:
片長不止8分幾鐘~成10分鐘

好慘...
係呀,所以依家d人話依家d波好飄
摺吧啦
唔係球王個名流ga.......=.=
變成咁
真陰公
其實好多人都話依家足球體力化,踢戰術,係以前d人比唔上,但其實60年代同80年代d防守先係最嚴密,往往用超技術攔截,有統計比利係世界盃比賽受人犯規最多既球員,呢條片都可以多次見到翜點樣比人踢,66年果屆最為嚴重,但佢仲可以突破到...球王~
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 08:56 PM:
其實好多人都話依家足球體力化,踢戰術...
唔攔佢都好難阻止到佢進攻~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-16 08:54 PM:
唔係球王個名流ga.......=.=
當然唔係:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-16 08:58 PM:

唔攔佢都好難阻止到佢進攻~
66年果屆比利比人踢到收山咁滯,冇記錯係第1場對葡萄牙,搞到佢繼續唔到落去,巴西衛冕唔到~佢仲話以後唔踢世界盃,好彩之後70年都復出返~
其實巴西前中後都好有腳法,人人都要防架喇~記得有一次”小鳥”加連查比7定8個人mark佢,仲有幅圖添~所以丹尼臣比4個土耳其人圍都唔係咩了不起~但我唔見左幅圖喇~

比利:英格蘭世界盃前景不好 我在當今進球能翻倍

比利表示,自己看好明年的世界盃上巴西隊和德國隊成為奪冠熱門。近來他又表示,自己不看好英格蘭隊在明年的世界盃上有所作為。

在英國《ZOO》雜志近來刊登的一次獨家專訪中,比利表示,英格蘭隊自從1966年以來,一直沒有贏得世界盃的冠軍。而歷史上,英格蘭在1966年贏得冠軍的時候,是因為自己所在的巴西隊過早的被淘汰出局的原因。

比利認為,英格蘭隊的確是一支強隊,在2002年世界盃上,英格蘭隊是巴西隊所有的對手中最強大的一個。“為什麼英格蘭從1966年以來從未贏得世界盃的冠軍,這點讓我感到疑惑。英超聯賽不一定是最強的聯賽,但也是最強的之一,但是這樣的水平卻沒能在英格蘭隊身上反應出來。這點在上屆世界盃上還是如此,他們缺乏自信,並影響了球隊的前景”。

對於英格蘭隊的球星,比利表態自己最欣賞的是朗尼,他是一名很現代的球員,並可以體現出自己的影子,“他真的是一名很杰出的球星”。

同時比利認為,如今的足球對於一名前鋒來說,進球變的更容易而不是更難了,如果自己來到當今足壇的話,恐怕可以把自己的進球數翻倍,“現在的足球變得更加容易,這就是為什麼我說,一旦我是在這個年代踢球,我射進的不是1200球,而是2400個球”
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真正的球王比利...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。