<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度球場笑料
返回列表 回復 發帖

朗拿度球場笑料

踢奧運人有三急 大哨爆場邊解決

【明報專訊】球員在比賽期間人有三急的尷尬事時有發生,朗拿度便透露自己曾在球場上撒尿﹗「大哨」表示在1996年奧運足球對尼日利亞的比賽,下半場上陣前人有三急,洗手間又太遠,忍無可忍下便在場邊直接解決﹗雖說憋尿有礙健康,但「大哨」隨處撒尿始終有違公德﹗問他以後還會否在球場「放肆」時,他說以前未出名可以亂來,現在卻不敢了。

ps:其實我一直有一個問題...如果球員or球證在比賽時想去廁所噤點呀..

開大咪死
在世界中心呼喚愛
Originally posted by 手田水 at 2005-8-22 08:03 PM:
踢奧運人有三急 大哨爆場邊解決

【...
係law,我都想知
想跑又會拉出黎
唔跑又唔得
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by 手田水 at 2005-8-22 08:03 PM:
ps:其實我一直有一個問題...如果球員or球證在比賽時想去廁所噤點呀..
好少,尤其球員,因為運動會出汗ar ma,
就唔知點算lu...
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-22 08:09 PM:

好少,尤其球員,因為運動會出汗ar ma,
就唔知點算lu...
都唔知會唔會開細嫁..可能你飲好多水都會想去廁所.
大就真係....
在世界中心呼喚愛
Originally posted by 手田水 at 2005-8-22 08:12 PM:

都唔知會唔會開細嫁..可能你飲好多水都會想去廁所.
大就真係....
多數渣傷果D 可能忍緊

你諗下如果佢忍緊大,點知一腳比人踢
你話.......HAHAHA
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-22 08:14 PM:

多數渣傷果D 可能忍緊

你諗下如果佢忍緊大,點知一腳比人踢
你話.......HAHAHA
以前睇荷甲有個psv既second half開左ball好耐都唔出,打到49mins先見佢出,足足4mins 10打11,可能真係.....
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-22 08:19 PM:

以前睇荷甲有個psv既second half開左ball好耐都唔出,打到49mins先見佢出,足足4mins 10打11,可能真係.....
真好笑
在世界中心呼喚愛
Originally posted by 手田水 at 2005-8-22 08:24 PM:

真好笑
所以踢波前都要去乾去淨
Originally posted by lookityourself at 2005-8-22 08:36 PM:

所以踢波前都要去乾去淨
噤出場前D球員.咪係度曾廁所.

ps:講真有咩方法可以唔去廁所
在世界中心呼喚愛
Originally posted by 手田水 at 2005-8-22 08:44 PM:

噤出場前D球員.咪係度曾廁所.

ps:講真有咩方法可以唔去廁所
唔食咁多唔飲咁多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度球場笑料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。