<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬(主場)VS美國大聯盟明星隊(聖地亞哥.貝納烏杯)賽况24/8
返回列表 回復 發帖

皇馬(主場)VS美國大聯盟明星隊(聖地亞哥.貝納烏杯)賽况24/8

皇馬正選GK 盧比斯 DF沙加度 柏雲 希古拿 卡路士 MF碧咸 施丹 加維臣 巴迪斯達 FW魯爾 朗拿度

上半場入球
上半場中段巴迪斯達想爆入禁區,係禁區頂俾對手踢倒
得FK一個,碧咸主射,一個急勁中腰波彈柱入綱

上半場後段施丹中場一個直線傳交朗拿度,大哨用個人技術紐過後衛一射入綱

下半場入球
巴迪斯達中場線附近傳交朗拿度,大哨用速度爆過两個後衛禁區右邊射龍門右側大位破綱

朗拿度中場左邊一個半腰波傳交中場中間既巴迪斯達,野獸球不著地(質)個穿越球.過晒對方後衛古迪接應一射入綱

魯爾同保迪路來個撞牆,保迪路後腳交回鲁爾窄角度挑射入綱;整個過程一氣呵氣

全場完皇馬5-0美國大聯盟明星隊

全場概况
依我所看皇馬球員狀態還是不錯的(由其大哨),對方較為人熟悉的只有當路雲,馬士東尼同迪佐卡夫,而且攻門大多為禁區外的遠射,甚少有威脅的射門。所以零失球並不代表皇馬後防穩健.
至於連中二元既大哨本有機連中三元,其一攻門已經盤過對方後衛與龍門一對一可惜卻射正守門員彈出。

首次登場的巴迪斯達下半場表演較上半場好,下半場有一個單刀機會可惜被GK救左。盧森貝高安排佢係中場偏左既位置,參與進攻多於防守。

於比賽未段終於見到保迪路同活基治入替,保迪路有一個助攻,而久休復出既活基治由於對手攻力和時間短為由,無乜表現機會;但他入替時得到全場球迷拍掌為佢打氣,大部份仲起埋身添;都幾感人。

後備入替名單
活基治~希古那/迪奧高~沙加度/古迪~施丹/P.加西亞~加維臣/奧雲~巴迪斯達/保迪路~朗拿度/美查~柏雲/R.巴禾~卡路士

另外我睇直播時見到場邊廣告板KONAMI幫隻美版winning賣緊廣告,有無兄弟知依隻GAME出左未?

[ Last edited by stereo on 2005-8-24 at 06:50 AM ]
睇黎巴迪斯達好岩皇馬用,下次你呢d關於皇馬既野可以貼係皇馬fans club,謝謝
摺吧啦
yeah
活基治復出了
Originally posted by abc123aa at 2005-8-24 06:29 AM:
睇黎巴迪斯達好岩皇馬用,下次你呢d關於皇馬既野可以貼係皇馬fans club,謝謝
明白,謝謝版主提點
你講得好仔細
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by stereo at 2005-8-24 06:55 AM:

明白,謝謝版主提點
大家可以集中討論皇馬嘛^^
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-24 08:08 AM:

大家可以集中討論皇馬嘛^^
不過d 大大大大大大大大大大新聞多數post 出黎
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-24 08:09 AM:

不過d 大大大大大大大大大大新聞多數post 出黎
大新聞咪ok囉~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-24 08:44 AM:

大新聞咪ok囉~
猛獸果然無買錯
係呀,依家最擔心羅賓奴~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬(主場)VS美國大聯盟明星隊(聖地亞哥.貝納烏杯)賽况24/8

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。