<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔對熱刺嗰場波,米度值唔值得直接被紅牌趕出場?
返回列表 回復 發帖

車仔對熱刺嗰場波,米度值唔值得直接被紅牌趕出場?

米度絕對唔值得直接被紅牌趕出場
睇慢鏡,佢其實係用前臂(唔係手睜)去推開車仔球員
佢係犯規,但一定不致於紅牌,又d球證連黃牌都未必比添
因為都係開賽初段,通常都會警告吓先
好難令我會唔相信球證有幫車仔之疑
講真,10人應戰真係全個形勢都唔同晒
大家打11個時都係拉成均勢,一打少個,車仔就係敢係後場猜
消耗熱刺10人架體力,
到下半場10人應戰架熱刺返樸所需要架體能都用得7788
我應為熱刺肯上訴,一定可以推番變黃牌
球證都應該受到處分,係一個嚴重架判決錯誤
唔知大家點睇?
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
唔值la......
只不過球證望個角度問題ja..............
真係"登"熱刺唔抵,如果MIDO冇紅牌,熱刺真係有得打ga
車仔好似個冇乜態,可惜........

[ Last edited by bestww on 2005-8-29 at 07:31 PM ]
我覺得果球最多都只係黃牌...估唔到會紅牌
今屆英超球證已經有好多出錯,好似第一週,贊拿斯領紅後,球證出黎認錯,另外,查爾頓既高捷斯基都係同樣既情況
你睇迪荷奴之後都無事,仲入埋波

如果米度真係有意既話,我諗迪荷奴唔爆江都昏迷la

見到各位力撑米度,我身為tot既球迷都好感動
It's must be yellow card not red !!
why the referee has show many card in this game ??
5 yellow 1 red !!
he can't do his job well , he make the game bore !!
I agree Spurs 上訴 !!
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
又剷車, 唔悶咩

我記得早排先有人話利記俾對面既10人守死
而家車仔無俾人守死就投訴
之前Janas個紅牌夠唔抵
又唔嘈?
Originally posted by blu_ray at 2005-8-29 20:09:
又剷車, 唔悶咩

我記得早排先有人話利記俾對面既10人守死
而家車仔無俾人守死就投訴
之前Janas個紅牌夠唔抵
又唔嘈?
又一名車路士球迷
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-29 08:14 PM:

又一名車路士球迷
Yes Yes Yes i think he is ~~
ha ha
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
Originally posted by wer at 2005-8-29 08:14 PM:

又一名車路士球迷
有問題嫁?
呢度反車反到係車路士球迷會俾人ban嫁?

同埋quote人地句野suppose係要回人地個point
有時間回下我個point
Originally posted by wer at 2005-8-29 20:14:

又一名車路士球迷
Agree, 講野唔理智,明明講緊個張米度架紅牌,
但又走去講第2樣野
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔對熱刺嗰場波,米度值唔值得直接被紅牌趕出場?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。