<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » o neal傷勢
返回列表 回復 發帖

o neal傷勢

根本個醫生講
o neal要休息兩星期or四星期
又有幾場睇唔到佢打波-0-
冇咗 O'Neal , 熱火呢幾場會幾麻煩~~~~~
係好煩麻呀。今日heats又輸啦。最大問題係heats有唔少重要賽事都積晒係今個月度,就係黎緊4場。已經密得好緊要7/11、9/11、10/11、12/11其中一場再對勀星Indiana  仲有西岸強隊Houston 。(無得睇shaq vs yao)。雖然預左佢地季初會打得差,不過都希望heats季初都唔好輸太多啦,唔係既話就算shaq返左黎同埋球隊整合後都好難追。。。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-11-6 at 12:33 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
仲有posey又唔知咩事。。。。頭三場都無出過。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
而家heats唯有守望在wade身上
Originally posted by Vic武士 at 2005-11-6 12:35:
而家heats唯有守望在wade身上
今日成隊都打得唔差。不過都仲要輸波。wade呢兩場已經打得好好架啦。可能係對手都係強隊啦。。。
Heats既防守有D漫不經心,睇落好似覺得佢地以為輸幾多就追啦既感覺。成日都顧住攻,唔理守。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-6 12:32 PM:
係好煩麻呀。今日heats又輸啦。最大問...
Watched the game of shaq vs Grizzlies...
he was not in form ~~
Originally posted by timduncan21 at 2005-11-6 13:04:

Watched the game of shaq vs Grizzlies...
he was not in form ~~
的確佢依家既狀態真係麻麻地。不過依家有佢係度,最大既作用不在他自己的表現,而是他為隊友而生出既容易得分機會。
不過坦白講,今年睇佢真係好唔對辦。一代中鋒可能已經提早風光不再。

Originally posted by shaqkobe at 2005-11-6 12:34 PM:
仲有posey又唔知咩事。。。。頭三場都無出過。
According to ESPN news, Posey has injured his left thumb, and expected to miss first 2 weeks.
唔怪得知,無佢份打啦。上年佢已經受到傷患困擾好耐,唔通今屆都一樣。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » o neal傷勢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。