<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【有冇連你都想 丙鑊金 的 摔角手?】
返回列表 回復 發帖

【有冇連你都想 丙鑊金 的 摔角手?】

我唔記得佢叫咩名...
只記得佢有打wcw之後去左wwf
知道人可以回應一下thanks

條友係英國人成日攞支英國旗出黎的
姿姿整整,d賽事等n咁q耐都唔(開波)
行黎行去好似馬埸d馬行沙圈
仲有俾人打1,2下就扮曬骨痛毑口毑面
成日dum波鐘拖時間
最賤係成日唔夠人打就偷走.......

你地話係咪抵打
除左支旗之外,個個摔角手都係咁架喎
Originally posted by austin666 at 2005-11-14 08:36 PM:
我唔記得佢叫咩名...
只記得佢有打wc...
係咪william regal
變成咁
真陰公
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-14 09:16 PM:
除左支旗之外,個個摔角手都係咁架喎
你睇過就唔會咁講

假設打15分鐘
條友差不多拖左10分鐘....
人地捉住佢隻手
佢就痛到好似生仔咁

好想叫醫生想佢接生
唔使次次未打就快死咁

仲有佢次次都整個賭神頭出場的
有冇人記得?
Originally posted by austin666 at 2005-11-14 09:44 PM:

你睇過就唔會咁講

假設打15...
咁一定係william regal
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-11-14 09:39 PM:

係咪william regal
全中

仲有明明冇著衫
成日扮申士係度整袖口樓
你話奇唔奇

185 x 212 PIXEL下載

331 x 415 PIXEL下載

Originally posted by austin666 at 2005-11-14 09:52 PM:

全中

仲有明明冇著衫
成日扮申士係度整袖口樓
你話奇唔奇
austin兄係咪好想討論摔角呢???
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-11-14 09:55 PM:

austin兄係咪好想討論摔角呢???
你想點?
Originally posted by austin666 at 2005-11-14 10:02 PM:

你想點?
你不如開個WWE摔角討論區,等大家可以入內討論,包括貼d WWE既news,可以既話放埋每週raw同sd既種子........

你開既話我幫你向版主講聲:cool:
變成咁
真陰公
我依排先睇WWE
WWE係唔係分好多野架?RAW...仲有好多 唔係好明 有冇人可以講解下?THX
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【有冇連你都想 丙鑊金 的 摔角手?】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。