<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 不來梅xxxx彭拿典奈高斯
返回列表 回復 發帖

不來梅xxxx彭拿典奈高斯

我知尋晚冇人會同我一樣睇呢場波o架喇, 我純粹想o係度講o下自己對睇完呢場波之後o既感受...
尋晚睇不來梅場波, 我覺得不來梅班球員真係好值得尊敬, 雖然佢o地知道如果同時間巴塞贏唔到烏甸尼斯, 咁佢o地就算點贏都係會出局. 但我見不來梅班球員真係好爭氣, 全場都搏晒命咁去搶攻彭拿典奈高斯, 所以半場已經贏緊3比0. 去到下半場八十幾分鐘當知道巴塞終於入波領先緊烏甸尼斯, 佢o地都依然有理冇理繼續去攻, 最後仲入多一球添, 結果不來梅5比1大勝以次名出線!
雖然我本身係拜仁球迷, 但睇完尋晚不來梅場波之後, 我而家都開始鍾意不來梅.

[ Last edited by brightlee on 2005-12-8 at 01:59 PM ]
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
我都想睇o尼場 , 其實o尼場不來梅同曼聯情况一樣 , 雖則一個主場一個客場 .
但係不來梅入左一粒仲搶錢咁 , 而曼聯就入左波好似諗住打守勢波 , 就算和都出線 .
最後不來梅靠巴塞喜極泰來 , 而曼聯含恨而終 .
估唔到日耳曼精神仍在 , 相反大不列颠既绅士風度蕩然無存 ,
費爵爺 , 滾蛋吧 !
Originally posted by jordi at 2005-12-8 11:43 AM:
我都想睇o尼場 , 其實o尼場不來梅同曼...
如果連自己都唔爭氣, 就算其他人點幫你都係冇用.
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
Originally posted by siredes at 2005-12-8 10:26:
我知尋晚冇人會同我一樣睇呢場波o架喇...
唔攻唔得
EF小人物

Originally posted by jordi at 2005-12-8 11:43:
我都想睇o尼場 , 其實o尼場不來梅同曼...
我要為mu澄清
EF小人物

Originally posted by siredes at 2005-12-8 10:26 AM:
我知尋晚冇人會同我一樣睇呢場波o架喇...
of coruse
不萊梅既進攻,真係唔係人敢品
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
不萊梅既進攻力,喺德甲數一數二,成日都入 2球 或以上,間唔中入返 4,5,6 球 tim
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 不來梅xxxx彭拿典奈高斯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。