<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 钟嘉欣畀人打圈摸PatPat
返回列表 回復 發帖

钟嘉欣畀人打圈摸PatPat

聽到都硬

晒Fit爆旗袍!钟嘉欣畀老公揽腰摸Pat Pat
艺人钟嘉欣偕老公出席晚宴,嘉欣穿起旗袍,身材Fit爆,两人手拖手进场,合照时老公又揽腰又摸嘉欣Pat Pat打圈,认真恩爱!
嘉欣说婚后第一次留港这么长时间,她笑言晚宴上有很多隐世英雄:“第一次同老公嚟,因为我需要一个伴,老公就陪我。”她说自从选美后,相隔15年都冇着过旗袍,问老公有没有大赞?她说:“唔知自己可唔可Carry到,不过系佢帮我拣,觉得呢套好似好有贵气,我就帮佢拣番套西装,大家都系同花纹嘅。”
她透露会留港过埋母亲节,每年母亲节也没有甚么特别,都会吃饭庆祝:“我个女日日都会画卡畀我,我日日都收卡,今年个仔第一年陪我过母亲节,佢应该会送个湿吻畀我,已经开始学爬,又锺意咬拖鞋,好可爱。(生第三个?)唔会啦!我想好好照顾两个小朋友,地球生活唔易,好多挑战,希望我教到佢哋有‘武器’,凭武器能够喺世界生存到,如果多一个嘅话,冇时间再教多个。

780 x 557 PIXEL下載

當眾摷野咁OPEN ... 嘉欣性福應該唔錯
當眾摷野咁OPEN ... 嘉欣性福應該唔錯
迦樓羅女王 發表於 2019-5-9 07:17 PM
有的似男人
嘉欣老公正咸濕伯父
嘉欣老公正咸濕伯父
胡生 發表於 2019-5-9 10:35 PM
咁唔通嫁個性無能咩???
咁唔通嫁個性無能咩???
迦樓羅女王 發表於 2019-5-10 12:53 AM
嫁青頭
嘉欣老公正咸濕伯父
胡生 發表於 2019-5-9 10:35 PM
好樣衰
呢d唔係樣衰 係柒頭柒樣 簡稱撚樣
呢d唔係樣衰 係柒頭柒樣 簡稱撚樣
kenlabs 發表於 2019-5-11 01:21 AM
顧掂自己先

1244 x 826 PIXEL下載

好想一路扑嘉欣一路飲佢D奶
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 钟嘉欣畀人打圈摸PatPat

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。