<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » ericliu 有冇 J 姣佘?
返回列表 回復 發帖

ericliu 有冇 J 姣佘?

查看相片

已有一段時間沒穿泳裝示人,阿佘決定派甜頭!
更多

藝人佘詩曼繼推出自家唇膏品牌後,再染指泳衣設計,更有意贊助本屆港姐競選。自言多年沒穿泳裝示人的她接受健康性感,更展示泳裝近照!

佘詩曼近日與泳衣品牌合作,設計10多款泳衣推出市面。昨午,她與一眾Hot爆模特兒齊齊出席發布會,受訪時表示:「本來想設計埋童裝泳衣,不過遲咗先諗到,趕唔切喇!我有十幾個契仔契女,佢哋直頭可以一齊行一個騷。(咁你可以着泳衣拖住佢哋行。)可以考慮o架!」

興奮衝上台

阿佘表示幕前最後一次以泳裝示人,已是拍攝劇集《無名天使3D》。問到目前會否介意性感現身?她說:「唔抗拒嘅,健康性感就可以,之前我都貪得意,喺泳池邊影咗幾張泳衣相。(會唔會贊助今年港姐佳麗?)其實呢個品牌以往都有同港姐合作過,今年亦有接觸,不過因為港姐主題未定,我哋會繼續聯絡。如果贊助到嘅話,可能我會興奮到上埋台呢,講開都勾起唔少當年選美嘅回憶!」

拍劇捱到瘦

提到身形似乎清減不少,阿佘打趣說:「近排因為辛苦得滯,依家同唐嫣開緊古裝劇《燕雲台》,要拍多3個月先收工,會去內蒙同橫店等地拍外景。今次要拍打戲之餘,每日服飾仲三層厚,唔敢想像再熱啲點算,開工都令我諗起拍《延禧攻略》嘅時候。」

冇。但我介意慰藉吓佢
冇。但我介意慰藉吓佢
ericliu 發表於 2019-6-12 04:13 PM
想慰藉 Nono 同閨密
想慰藉元老同精華
想慰藉元老同精華
kenlabs 發表於 2019-6-12 06:35 PM
想慰藉納吉布
保養得咁好+幾十年功力 , 一定好好扑
唯一缺點 : 無波 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-13 05:22 AM
有微波
迦樓羅女王 發表於 2019-6-13 05:22 AM
Ali都冇波。但有人大波就唔好睇,冇咗嗰種味道。我琴晚先發夢,Ali上咗我部車,我同佢面貼面Selfie,跟住錫咗佢嘴仔一啖
Ali都冇波。但有人大波就唔好睇,冇咗嗰種味道。我琴晚先發夢,Ali上咗我部車,我同佢面貼面Selfie,跟住錫咗佢嘴仔一啖
ericliu 發表於 2019-6-13 11:13 AM
我琴晚發夢錫咗Nono同閨密嘴仔一啖
我琴晚發夢錫咗Nono同閨密嘴仔一啖
港燦男 發表於 2019-6-13 11:40 AM
我講真ga,唔係你咁老吹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » ericliu 有冇 J 姣佘?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。