<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}
返回列表 回復 發帖

我地要合力趕走{顛王.顛后}

我黎26fun咁耐
, x; c; u& F7 y- K) Z/ M3 E8 \
) x5 U2 m: ~3 |7 J* m+ I0 }0 a甚少見到搞搞震既~顛人~% Z5 a+ N" `( A# L2 h

" C+ ]% N; e2 O6 W1 d/ ^我覺得呢類人版主應該lock左佢既ip
) e. ~% }6 C, G; p' y* L4 T0 P# C' A/ [& O+ C2 D
咁樣先唔會破壞左 我地(安定~繁榮既社會)
+ i  R# [4 t4 Q4 B: x& b1 _1 A+ ]$ ?$ V0 ~  Y7 Y4 I+ ~
Originally posted by cgdmzlam at 2008-5-22 08:59 PM:# N2 I% T; e# M+ ]( x) b+ ~* ?
我黎26fun咁耐
: j8 s+ S) U& O$ E5 O; e
0 Y' a9 ~0 ^" y9 w) U甚少見到搞搞震既~...
* r* }1 @4 n/ E4 r損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........; H: y7 `3 }8 ^% v/ a! K
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 21:01:, }7 q0 X2 V% f" S4 |& R3 a$ ~

& e- o# X4 }7 I* C3 s: a1 Y2 J) F損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........
2 y) V& u, e/ |- [" p- t6 O苦海無邊,回頭是岸呀施主!
& w; ^+ m! `# Q3 p- {- F& l; _

2 C% C: ~, A. @
( t4 y6 Y: n: A9 q& E$ ^+ [) c/ R咁咪係囉
! J6 q% Y6 Q; p2 ]5 F$ G; H3 s/ z! ~5 k0 V0 p5 W
唔係變態
- i  u( M3 z/ V$ J6 R8 g$ F. l6 `5 l$ r/ ^: r9 p' |
係(((阿嬌)))呀~~~~~~~~天真
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 11:41 PM:9 @) s0 m+ g6 g$ b* R- N6 ^% p) H  [
我地一介平民做到的只有------, 請問點合力趕走佢呢?
4 x' ]8 j0 j6 C
# R) t7 V- D" g- k1 p, J8 b+ v九哥你搵我呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-22 23:50:1 w& Z- J2 C' u
+ a7 \4 |' t$ t1 I5 X9 O$ M
7 m1 _2 T5 v6 y1 N" V- Q' m2 r
九哥你搵我呀
" `& A5 A8 s9 _; V5 i/ X四零..............
輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
: f% H) D) _8 ]& \) R) M' S+ ~3 ?' m& E2 f4 c9 Q
只帶走一舊雲
( t" N6 Q4 x2 G) o# {8 D* \& B- T1 }- b
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-23 at 12:06 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-23 00:04:
4 j. w1 y7 U8 _& r' z輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
9 l6 Y8 f% h$ t; g6 _7 y0 i0 J$ Z& l$ x
徐自摸............
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 08:05 AM:
# t& X& g# Y: f, h1 d+ _7 P. e
: p* E/ I# Y* j& G/ d. p徐自摸............
9 R' v" p: x  B* W9 M

% {. G/ W; T4 V# L$ p自摸,清一色通殺,8番!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 23:41:- Z4 U6 h9 C+ t, [% c
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
5 [6 f7 k7 F& s' ^4 q* V
8 h$ _/ k8 c4 J. [4 q
0 _& ?( E7 Q$ t5 ^+ |) t& X邊個話你地係平民?
% @; `7 m4 }* |9 j& o6 P九哥,無會員支持嘅論壇,就算有100個admin 都係形同虛設咖啫~
, _- O) q% p$ ^  O  s# ~  D# R要知道你地先係管理層嘅力量泉源呀~
' s" s. g( i7 j* H3 }2 @  [& M總之見到有問題嘅人出現,通知我地啦,你地知我地去邊度聚腳嘛,我地會跟進咖喇~
. L, k! m2 l6 H( y7 m  e' H, G始終我地唔係神仙,無可能乜都留意到,真係要大家互相合作去維繫呢度咖~  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。