<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]
返回列表 回復 發帖

【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

各位打工嘅兄弟,呢幾年係咪比人「恰」得好慘呢?係咪受左好多氣呢?係咪食左好多死貓呢?係咪聽左好多令你難堪嘅說話呢?嚟!响呢度我哋唔洗睇人面口,响呢度你可以出番啖氣!講低你要同你老闆/賤人同事/客嘅說話啦!(但唔好爆粗)
5 P+ M3 ~0 X, X8 U6 @" y* C) K; \: W$ u( l& }# z; q* |0 r6 t
我先!老細!唔好再同我講「你唔做仲有大把人做」!你咁威,你自己做啦笨!
5 I- D4 I: c6 x6 i  b9 b: C7 h
1 l: g4 y& h. a) b, s2 V# f[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 10:50 AM ]
起來!不願做被恰的人們!
& @# L8 @! \0 O! [  r把我們的積蓄,
+ y: h; ^3 x" g* H建立我們自己事業!1 Q7 C3 g4 T/ Q6 S6 z
打工仔們到了最危險的時候,
- k/ J9 `( q- k* L, f. i每個人被迫著發出最後的吼聲!+ j$ M1 K& L/ H$ [
X你!X你!X你!
" ]) h( C  C/ P4 Z% |  V我們萬眾一心,
# E. K: o/ ~! m% p) i# e冒著老細的臭口 劈炮,
  d1 H: p. u* v3 ?9 @- I5 }; }! m冒著老細的臭口 劈炮!
& f& m; x6 O# d9 r* k劈炮!劈炮!炮!
+ F8 E4 P" v6 [9 ^+ J4 T7 i8 d, Z5 n$ ^5 y1 O0 T+ x. R
請支持原創
0 u# @  s0 ?# a. x2 j: x8 {$ A3 _! D5 |& ?7 A
[ Last edited by JCer on 2005-4-14 at 09:09 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 08:53 PM 08:53 PM:
- S$ i9 D5 _3 Y/ ^起來!不願做奴隸的人們!
- J% O6 p  O' j8 p0 ~  l1 W但係我地我地已經做緊啦
家陣去搵食,邊有半斤八兩咁理想!!!!!: u8 h9 d9 J6 M- `3 i
唉~~搵食煩惱,十功不如一過!!!!
Originally posted by JCer at 2005-4-14 10:53 PM:
5 s: ]8 ~# I7 m! M0 x起來!不願做被恰的人們!
( A: ?/ T, Q$ V把我們的積蓄 ...
9 h5 n" q5 ?+ @
) o. N; N! o. {# ?' y6 ?9 N

4 \3 _1 Y1 j6 ~: Q# x8 N( G好歌! {1 R6 H' ^1 W# F

' ]3 s9 f' X% [: r, H但唔好用國歌黎玩,7 Z- _7 s' {5 ]( z7 x
會被人'的'去勞改.....
Toro好題!
. H! w7 L2 ]5 b; \' L不過我未番工...
# h+ I4 u: C, `2 t3 X$ q到我番果日我幫你推番個題上黎 ~.~
我都未番~~~
# X" s: k# P$ Y+ ]1 m* j  |, E1 D但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
, l: b9 I1 t8 |3 u+ E3 Y, x我驚第時會有番工恐懼症
Originally posted by sfxc0000 at 09:17 PM 09:17 PM:+ Y% \, |6 t7 Y, V' N" Y8 Z
我都未番~~~  r2 Y( W7 |+ C1 o) `" `
但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
9 y2 z. l; T& E6 N/ U, F% D我驚第時會有番工恐懼症
" U1 }/ K4 l+ b/ g* M返工好慘ga~~~~
' ^( q4 i/ }0 N0 F6 S; l% z4 u3 `* u沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:19 PM:
& H& p9 I0 @& p! Y$ d5 w. q1 U. N) ~' C5 I1 {0 V4 ~
返工好慘ga~~~~
& x+ y6 n* Y0 w沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
# v2 P5 f0 P8 _1 @2 U遇o岩個老板係咁就死囉 =.=+ e: a$ B. M& h4 G/ G5 e+ f/ D- _
希望唔好咁黑仔啦^^"
10個老闆10個都一樣....
/ Y6 U1 e! K6 o% A: Z9 M5 i; n唔做死你...佢地俾份雞水人工會俾得好唔"KUR"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。