<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]
返回列表 回復 發帖

【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

各位打工嘅兄弟,呢幾年係咪比人「恰」得好慘呢?係咪受左好多氣呢?係咪食左好多死貓呢?係咪聽左好多令你難堪嘅說話呢?嚟!响呢度我哋唔洗睇人面口,响呢度你可以出番啖氣!講低你要同你老闆/賤人同事/客嘅說話啦!(但唔好爆粗)
- n# d+ o7 U, c( c" {- S! _6 g" O' \+ {7 `' p
我先!老細!唔好再同我講「你唔做仲有大把人做」!你咁威,你自己做啦笨!
4 W" [' W7 n/ S' W3 Q5 @' j1 s3 C/ Z; s. {( x
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 10:50 AM ]
起來!不願做被恰的人們!
# }) ?7 r: M, @# m# a% V把我們的積蓄,/ D  u6 Y, v' R  T% ~" h: f9 Y
建立我們自己事業!3 `& k2 w8 B( w* Y3 b# W( f
打工仔們到了最危險的時候,
0 d* j1 n/ f% T* {每個人被迫著發出最後的吼聲!9 |5 m4 f  @- H9 Z1 B* Y1 Q
X你!X你!X你!# S$ D# d' N% J) E) Z, q
我們萬眾一心,
1 o/ y: W7 i  J9 N! Z冒著老細的臭口 劈炮,
- \6 p8 _8 V( H6 y) N! i! Y冒著老細的臭口 劈炮!
4 p/ V3 ]" n* B* E1 t- @劈炮!劈炮!炮!9 h# {0 U* k( V  q& W* o

0 B( a: o7 `8 i5 I; P1 `4 I 請支持原創2 J$ k3 y* P8 Q: O- f
5 a0 P4 i" g! l& }( x) d. ^' Q
[ Last edited by JCer on 2005-4-14 at 09:09 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 08:53 PM 08:53 PM:
! [0 i% {3 R1 K) N起來!不願做奴隸的人們!
5 ]2 l% X2 r6 L/ Z1 m
但係我地我地已經做緊啦
家陣去搵食,邊有半斤八兩咁理想!!!!!
8 B. f  C& q% m1 N唉~~搵食煩惱,十功不如一過!!!!
Originally posted by JCer at 2005-4-14 10:53 PM:
  W, b% B" w, M) ~起來!不願做被恰的人們!
, }* M4 ?$ j. s" @& R# Y( L$ a把我們的積蓄 ...
. G% }. X! N; b9 `/ a' v* z
- _8 a2 g' v  E% D% |6 }4 ]

( k, Y! {6 _% n1 s好歌& X9 N* f" }. s3 ~6 O9 O, Q2 R! p
, W+ k  F3 `# n  g
但唔好用國歌黎玩,7 I$ F$ i1 |" ^
會被人'的'去勞改.....
Toro好題!
+ n' Z: M2 g* g4 e, @不過我未番工...
! x) C# F3 `/ k到我番果日我幫你推番個題上黎 ~.~
我都未番~~~! ^$ U& s! F( r- N+ Q" ]7 p
但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
5 c  E' B# ]; y+ V我驚第時會有番工恐懼症
Originally posted by sfxc0000 at 09:17 PM 09:17 PM:! x. C' _$ T  Q# n
我都未番~~~
  k4 a5 l( [! h" v6 _3 ]6 a3 A但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
- A' Q: f# f& I" c我驚第時會有番工恐懼症
; j8 `* d6 k# U) v) \4 R2 M返工好慘ga~~~~
8 i( o+ @0 u: h) i2 ^3 K$ ?3 ^沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:19 PM:9 M2 b8 T% O. X$ m4 L0 w: m
( e/ x* R3 _1 k* G+ c
返工好慘ga~~~~% m! |6 i( J" ?6 k+ ~$ i
沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
: N! ~: d3 k! x  K# v
遇o岩個老板係咁就死囉 =.=/ M/ n: y8 K( E/ L
希望唔好咁黑仔啦^^"
10個老闆10個都一樣....
! G1 }  j: n& B- G3 K  F唔做死你...佢地俾份雞水人工會俾得好唔"KUR"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。