<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖

[飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠時間, 所以去買個外賣!+ L" [* l; T3 K1 i
而家搞乜嘢三十日特價, 媽芝八蚊...但我叫餐佢話冇, 即係仲貴咗!!好,算!食第二隻!
  R# X5 R. F- \6 q* H# D- y但我就鍾意食薯條點芥蒂既...我問佢攞, 佢老味話要收五毫....
+ x$ M# A, u0 h" j" V+ j# e# ?) m仆街!以前都試過拎槳收人一蚊, 嗰時俾人小到仆街, 即刻取消返...而家唔聲唔聲又搞啲甘既嘢....真係撩交打!!!有冇可能做餐廳唔provide調味品俾客人???佢冇得話啲槳係for麥樂雞only....我去餐館叫碟菜問佢攞鼓油佢收我錢得唔得吖??離乜譜!!
. a; l3 ^$ i# b' L9 M4 n我決定唔再食老麥!!!2 x. U5 y6 {5 z! c

, v7 n( r, I0 _! B2 t& d4 t[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-3 at 12:24 PM ]
使唔使咁勞氣.................~.~"
哈 ~~~~~: a+ I  X/ m9 }- B
咁慘~~~~
$ ]) H3 y" g/ g3 h# N6 u* ^& |佢有無俾茄汁你呀,
* H/ ]& e8 B  W7 _/ o1 G& `你試下用茄汁同佢換醬LOR
有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。$ Q; {  P& W' z! \; }
o係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。
% [' X; }7 T& n; @不過記住要同距有禮貌D﹐經理通常都係D大學畢業既姐姐仔﹐你鬧距既話﹐側邊D人以為你蝦距。
講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
Originally posted by markmk at 2005-5-31 11:00 PM:0 W# @0 ~; B9 B2 S0 x
= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
4 b2 J" K. Z6 F) f+ |7 G/ |/ R. T; o) \8 W5 `2 }
exactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
新曆2006, 猶太曆666, 世界大劫將降臨
Originally posted by HansChan at 2005-5-31 07:50 PM:, h/ G( L. d5 w
細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
0 r* q. J: m0 @& m/ a* M吓?我成日問佢要多幾隻味,都唔收錢既!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal

help you !

Originally posted by HansChan at 2005-6-1 03:50 AM:- F: J$ ]  O  B5 M- Q' V  A& z
細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
( E9 Q9 a- }. d/ s9 N9 x  x
& p3 T( s  s5 K$ H6 s) ^6 @系甘架啦!!
Originally posted by pyliu at 2005-6-1 09:18 AM:/ |. s+ \! G" W% n: n
0 Z; |/ Q: S, s& x
吓?我成日問佢要多幾隻味,都唔收錢既!
% b3 C* @* H/ r  d  s/ Y依,咁唔通麥記係睇個樣黎介定D醬使唔使收錢...........
! P: \8 ?" r; J2 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。