<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
5 ?% g! c. B; U) h+ P1 b0 @" S" Fsingsing姐,8 E; N0 ]* Q; S- D( }$ o. l& Y( x
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁; i" K$ F' C0 B

# n7 d0 B+ Q4 q8 Q5 _p.s. 響好文區add左呢條link喇
$ o1 K" n- s' Z1 {% _0 _# [8 M9 }6 J3 z" D' C( O2 \
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:
" i! m+ k3 `, e8 g0 `6 l  f- j" D
) @/ K# `! C! ~& u1 U
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
' Q: n9 v7 s6 c# \8 [3 C8 F9 `3 y: p7 n/ t
sure~
+ @$ c: t& }+ `' l% E我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
) V# R% w; y8 B# A我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:- J5 f+ t5 L  W' \8 `6 ~3 o) i

+ h8 v$ m* l* C/ p* @3 h3 P
7 h; Q. }8 \0 `2 y, {# W0 S7 q# Ssure~2 A- T3 c4 ^3 p* h1 I
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~% v# t" A0 @; ~% |4 D6 z% U
我地都想EF可以多元化d丫麻
4 I5 A6 v! P; ]6 U$ a
5 o- j" o' k, p. z尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:1 g7 c+ {0 L. u# R6 ]
! Q* `- a; d; Q" f
6 z9 M5 p' j) D8 C6 h
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
2 Q& j. y# ?2 X$ f6 p+ v( D6 J* \+ ]
0 a+ B% X6 W& ~) Q2 F完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:
6 d/ t9 m9 X% d9 K5 u2 J8 d& [  Y( p8 A* Y
7 E3 n7 `) v9 p, e& ]5 E' {2 f, |0 i
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
4 C! Z: Z* I& W7 v" [8 B% h* b% H- ?2 `5 @  W) N

2 a" J- w* o- X* h0 i# w絕密, 睇完 delete, 唔該+ d2 ?9 ^8 L1 B- v) t" `' j8 J
2 g/ ^9 S) X( [3 F3 q
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:
, j. H" W) {7 p2 J. G( L
. j" w0 m" l! z9 ~1 P% @! j( I, W% g2 {

- J, P( K& s9 t  g7 o' u絕密, 睇完 delete, 唔該
' I7 j. |- d' U% H  \$ U( ^
! Q  i& l2 b% |+ J" Q[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
8 d* b  k# I4 K/ X3 b# j/ U. _% o( f: ~3 ]
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇..., j0 @* B+ u# I& a
好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...
( A4 O3 ?* N- ^+ ?( h" Q  R大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
+ L, I$ P# q: o7 y2 u' M6 `如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁0 H; X7 `8 j# y8 ]1 t' I
大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
( W. M+ H4 K+ V# @+ v/ j8 P$ \9 r0 h" @0 @. t7 k! h
) g6 ]  F4 t: Z. g
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
8 i/ ^  l) \7 R" k
+ \) ]4 `, k$ w2 ?- A8 j: D我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
' E  h" H4 s) B) }7 h( S4 E: N* V7 S* ]6 @- \9 _& i8 K
8 P6 O# H5 y$ D, f' Z( Q
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
4 U# S& k5 L( G) r" G4 S9 @1 o- ?% e* g8 V/ D
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的4 e0 ?9 T$ z8 E8 W* j
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....
0 k: x, e, X1 g2 J所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞( `3 j) r6 t; y/ r& n5 J
集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎
, J2 J8 B; o1 ~' V5 O2 D2 v* @' c6 w* L+ c( `0 g3 h9 e
不過唔知大家有無時間
8 Y# m* ~  I) Q/ a+ a/ y+ L/ I' Y: }2 h* Q$ `
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:
* T' N9 M9 S; r( m1 X8 e& k* S3 V8 S  ?# m2 Q

- K' G) n9 |& B9 Y/ h2 g: D1 o唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
- s! N. Y' L) A% m7 G  u; U  r
/ @! q1 U; {6 L7 R( k( d
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:+ p8 W& \) M( v, w0 A6 N8 R
. B/ K1 [# O5 g7 D

, q8 ~. ^3 l" y, k9 L: `贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
. ~0 n: Z* i& G

5 d8 [6 u% Y+ M0 x* a收到, 公投可以開完會出~0 n- L4 O$ b, d: ^
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。