<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
% X) T, K) ]4 r5 P  B& @singsing姐,& q; J1 M0 m3 D/ n
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁
1 T' k5 I; U* {
- G5 i/ g- T3 t) ]0 `p.s. 響好文區add左呢條link喇
$ r/ `$ A  g5 d
  g+ A% R9 s- D7 ?' _) G你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:; D! X7 V  o2 G! l, h# e3 x

. o* ~$ `+ F: W# ?) h# Z5 [% {$ q, T
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
: r7 j) V9 {6 P/ f  l. m
" S: _8 }# n$ X- H$ f+ u
sure~
* J3 X' _/ n+ A9 J2 r; S4 N我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
, F* d, z. {& ~2 }! _  D我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:. Y* h  \$ _* p& B+ D
: ~5 X; `! R  R0 q
+ H$ |5 _/ D7 B' p
sure~( z  `8 N1 v# Y% v& s2 Q) i
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
3 f; V& E" W; O% a! H我地都想EF可以多元化d丫麻
3 _+ k" U2 b( r/ @

2 O7 t, V; R3 D( G  M尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:) v8 G% D0 q5 _9 e) r

! \0 @: @* {9 Y* \3 E9 s4 D3 {8 q
, p, u: L$ q0 h3 \. m. ^尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
. K# X6 w+ S7 \% T: \
3 P8 ]) q* d# ?( A* k完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:
' e) A* q( u% S& k* m4 e
' \( m( O% F. C! e" B* s6 I* p5 @, X4 P+ U2 H9 Z
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
: G6 D; H0 |$ x1 q; M

4 c5 t  M8 n+ X6 B6 c: h+ _
; [. M3 Y4 x; l5 s絕密, 睇完 delete, 唔該
' C, V3 G) m% l4 F
5 ?& U5 t: P7 z4 z) L- f[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:; ~. T* D/ X2 I1 P5 v) {
2 }" j* P. L" G

- p( B+ ^( c8 n, k* Q5 S
+ U* k" C  c' g% ^0 m3 ]絕密, 睇完 delete, 唔該
9 |( E9 z# a8 s: `1 [! C/ W, [* Q9 n3 S, s
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
4 Q9 D  X- |; h. d) K4 t9 s% a: d
8 O  @& C4 D! H- M! n
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
5 G: d& q: e* G/ t好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...
" ]( a* R# v; C% Q- d+ y, D3 R大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多; _+ w1 z7 a) a, y, ^  D
如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁
1 \# A" V% q- O  a! z- b大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:5 J1 A. W0 I# i/ y- U  y( h
4 w2 W' I- n% ~4 A0 ]/ E
0 `* `5 J. |6 e' b3 H
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
3 g! C5 ~8 Z6 j- S) `  A; ~0 @- t* I- H8 c
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
" g7 p3 B% R: {% y% d8 ^2 x8 O7 r
; {) a; j- P) `7 d5 `) F+ _; |2 I8 M! `" u( [0 b- Z# B
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
0 ?7 ?9 Y  }' P
# p% i0 Z7 ^7 L, W! D. b5 {
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的
) a& L" ^6 E6 A; D0 E* T; G其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....
3 F  N, a6 U/ V, X2 `所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞0 @* W3 b" H  q0 e7 `8 n
集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎
4 S$ r) m4 U) x# o! l
) B6 U; N1 B* A- ?6 i2 M不過唔知大家有無時間
* R: V3 }: z: E# ?' z
( n# z6 O( k  w6 U# c1 p[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:# t0 j* }+ a0 A* v2 a
( v2 Y: y3 Q) w1 f, L0 ~, ?5 d( `

/ @2 h" k; V4 \8 H) {& ~9 y唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
! E; b0 t5 `+ I' |! e9 v# L/ d# W
1 X8 P) s' j2 Z9 p贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:2 ~( i% ]  ?+ x/ H  m* D
7 g. A" ?/ m% T- M2 L5 C& ?
3 ?+ D- L) E0 j, A- C
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
# b& n0 J& k. [2 ^5 K" U

6 s9 C$ ~; M1 D$ g4 x收到, 公投可以開完會出~5 _: K7 A3 z6 o7 S6 H
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。