<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9527
返回列表 回復 發帖

我常問問
+ Q1 h9 s& q& S, s經常係戲度都見到有人嗌呢個number# b. q2 m7 A8 z2 _" Q, n* \
咁其實9527係咪有d特別既解釋呢
# P4 N8 ^5 f. e" i& t4 z- }0 M
! Q! o2 U2 H& A2 n1 j' l  E例1 :<龍咁威>裏鄭中基係戲裏面做差佬,編號係9527
% @5 q+ i6 ?3 `( S  L3 o% g- m" N: j+ r0 [  g9 u* y, h, F$ J( V
例2 :<唐伯虎點秋香>中周星馳係華府打工,冧把又係叫9527
Originally posted by funnygay at 2005-9-28 10:23 PM:7 N+ s( |4 n! ~8 ]) N- h- T& g
我常問問6 _: C. s& u; G: P. {2 C! `
經常係戲度都見到有人嗌呢...
6 B2 a3 X. v6 o
haha~你都注意到呀~
" L9 [4 I" D( X- q  W. q! i* L唔係167,169,係9527...我都唔知^^
Originally posted by funnygay at 2005-9-28 22:23:& A* y) ]0 x# |4 ?+ u
我常問問
. l) O: B+ K/ ?! |* w0 A0 f, c經常係戲度都見到有人嗌呢...
7 u3 K: V' p  H6 {: \
' X. o1 G" x2 [! \我諗係星爺帶起左...
& d! T; k  R# y6 |: H5 D5 z# ?. nd人再用,令我地諗返佢用過幾搞笑..' y1 R. G1 ~" X
冇乜特別
You stfu plz"
2046 呢....................????
Originally posted by VIIV at 2005-9-28 11:39 PM:: n8 l4 m9 i/ i
2046 呢....................????
, q" ]$ V0 H3 ~3 p
2036果過苞子又係咩@@
好似係場面術語
& f) Y- p7 V0 X話人做野on居居+ c- x" M: z* a- r! `
九唔知七(諧音來,自己估啦)
if I am
whatever you say I am
Originally posted by slimshady at 2005-9-29 12:54 AM:  V) y1 _- `+ S3 ], k
好似係場面術語2 P5 _! R; w  @( r
話人做野on居居' y- N- ], T8 B4 l: t
九唔知七(諧音來,自己估啦)
* y' x1 z- [& l0 H' T
0 Y! ^, s2 J3 p: Y哦,真係粗口黎既
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-28 11:55 PM:
2 Y! s" T- E; |; t  ~2 ^4 o" V6 Z$ _, Y, }, r/ l
2036果過苞子又係咩@@
9 q6 G) Y9 G5 ?

0 m: {9 n  x% k  u果個真係 877...連我呀媽都話痴痴地 , 仲搵3個老野扮ET(類似啦)
9527='九' 唔易插
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9527

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。