<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9527
返回列表 回復 發帖

我常問問1 L  G3 b4 c+ b/ {1 q
經常係戲度都見到有人嗌呢個number$ O6 d% w1 R! t# g$ x
咁其實9527係咪有d特別既解釋呢- _, E" }9 Q3 ]8 `
0 f, m" R( c9 V2 R
例1 :<龍咁威>裏鄭中基係戲裏面做差佬,編號係95276 ~2 w  R! M" K4 p

7 B- |1 r* v2 f7 [- \. Q  a例2 :<唐伯虎點秋香>中周星馳係華府打工,冧把又係叫9527
Originally posted by funnygay at 2005-9-28 10:23 PM:
& D' R9 A$ w- i3 I0 ?我常問問
. {7 z0 O1 w# @" Z8 H2 ]經常係戲度都見到有人嗌呢...
# T" J6 v1 a2 r+ W$ ?& X+ x3 @3 q
haha~你都注意到呀~
2 Y0 l/ ~. z, ?$ X+ e* ~唔係167,169,係9527...我都唔知^^
Originally posted by funnygay at 2005-9-28 22:23:
- E  |! g4 o% [$ ^# y我常問問9 g! ]& D1 O0 H  s" h2 }
經常係戲度都見到有人嗌呢...
6 |. ]& H2 O- n2 h/ c5 B1 i) c- m# A3 T  c- ]8 Y( ]7 d- }: F# q
我諗係星爺帶起左...0 Z' ?& d( q: \$ c; t
d人再用,令我地諗返佢用過幾搞笑.., [' [6 ]/ R  z; c
冇乜特別
You stfu plz"
2046 呢....................????
Originally posted by VIIV at 2005-9-28 11:39 PM:2 X, K8 r4 h2 @1 i8 S; q' o& d; }% S0 m
2046 呢....................????
* ^# l' i. c8 }' i
2036果過苞子又係咩@@
好似係場面術語
. Y8 n" g' P& }$ a話人做野on居居0 H, L1 s: p* w" J
九唔知七(諧音來,自己估啦)
if I am
whatever you say I am
Originally posted by slimshady at 2005-9-29 12:54 AM:
$ I) Y0 R: R. K好似係場面術語
& F# _& D5 S6 l9 ~5 ]0 _1 R話人做野on居居
* x8 m3 S% \3 L; G6 w: V! R5 V5 j九唔知七(諧音來,自己估啦)
' V" y6 a( G7 o4 i6 m
' V8 E* \  f" {$ e# \9 v8 y8 M% r, a
哦,真係粗口黎既
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-28 11:55 PM:8 _3 S! D0 ]! J2 c( Z: F& R) I- I

a; y: v) ]# _  q# E* a  j" O2036果過苞子又係咩@@
/ \* T+ \& ?8 z: o
; m8 M% W* n" B' Y6 S# ~3 d* i果個真係 877...連我呀媽都話痴痴地 , 仲搵3個老野扮ET(類似啦)
9527='九' 唔易插
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9527

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。