<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中
返回列表 回復 發帖

百法百中

一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,之後出街搞大佐街邊D狗女~~生左好多狗仔~~咁個狗主會唔會有罪或違法(對於狗ge行為)?各位有咩意見??
1 |$ r7 Y1 z+ G# a; O! O$ I9 F8 C! {" K) t: i1 Q  G/ {
p.S響公居養狗話要絕育
公居可以養狗咩??
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 01:29 PM:
! O8 F9 [4 t$ i" Y( ?  E公居可以養狗咩??
+ P7 }2 K# E/ L& e; _  Z0 e可以靜雞雞養
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 01:30 PM:( b) d( v8 X6 c- A8 A
7 a, M4 G2 R/ G+ p( V' V
可以靜雞雞養
+ K  J6 Z: D; V+ W1 T5 ^) O; n唔係喎
% ^1 n; f, j9 G' d2 S早前公屋放寬左俾養狗
* u1 K$ C% |! u/ ^而家好似又唔俾之後再擁有
. u' z* X8 U2 J, ^# x: q: ?一個字
! Y. {; j2 b/ O( |3 P
可唔可以答下你ge答案a~~
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 01:26 PM:
- d1 ?5 @8 w( C. W: b4 E( N一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,...
; G2 Y+ o6 h. |1 Q( O  H無違法& i' z- Z0 l/ a
佢係狗公
1 H3 G9 h. `$ k! [( n  |唔會生狗仔
, X3 o9 f. R/ ^. f5 ^房屋暑係怕你地再生狗仔,越養越多
& f0 K4 p& O& u- J% U* I8 Y  |0 _1 X街邊d狗女生幾多佢唔會理. |  f3 I( \6 M: L) n
所以無罪
有道理....
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 02:08 PM:1 _; Z( k9 n1 i; n4 b$ e
有道理....
* ^7 V% G4 r( F2 B2 D1 z2 k多謝2 o; _7 c: J! L" [$ e
唔知有無獎呢2 j8 P! ^  G4 B
仲有無問題呀- p; M+ L9 S+ }4 v" @- ?5 v
有就繼續問喇
我有個問題.........我自己發生既,排緊期上庭# W5 K9 P2 D( W7 a) `% y! Z

, N1 l  K6 N4 t3 @+ k7 t我架車停低左,開門落車,開門落車,特然有架車過(人地架車已經超速)1 |9 q8 v' k1 R+ Z2 L5 e/ Q' M
掃斷左人地架車隻耳仔(倒後鏡),掃斷埋司機隻手(佢隻手放左係個窗果度)
5 x7 }# Z8 `1 T4 q; B# Q2 f) k成架車都凹晒同花晒,咁我駛唔駛咩飛?(我架係貨車冇咩事,人地架係貨van)
7 z8 E$ ], h  w( y5 F. y, o呢單野係邊個岩邊個錯?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-10-11 03:30 PM:
4 H3 u5 N6 ?3 i# R' h1 z: X  F我有個問題.........我自己發生既,排...
/ o* j6 s. y7 o, h+ E( n
唔好意思% q. k: W% \# I2 }) c9 z! Z8 Z0 {# i  r
你可否打這段文用格式6 v" E& h( D# q% w4 S% A' x
你合埋一堆唔明你打乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。