<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中
返回列表 回復 發帖

百法百中

一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,之後出街搞大佐街邊D狗女~~生左好多狗仔~~咁個狗主會唔會有罪或違法(對於狗ge行為)?各位有咩意見??9 V9 A. Q! P6 [
/ H' ~8 u: S+ V* O5 w
p.S響公居養狗話要絕育
公居可以養狗咩??
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 01:29 PM:# l" i9 V% x0 F8 u9 t
公居可以養狗咩??
7 i8 J* i9 K$ v! `7 ^. X
可以靜雞雞養
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 01:30 PM:
$ A/ Q( z8 L' [" u. ]
0 w/ U8 E, p0 z" [5 {可以靜雞雞養
3 @1 ]# Q. j: W5 v; g0 D唔係喎
( {) z3 d: U& p* u. V: N早前公屋放寬左俾養狗
+ Z4 R" H) I: v) \而家好似又唔俾之後再擁有
( i5 Z# Q& O) h7 u一個字4 m2 ^+ v' a- j/ [5 C% ~& l
可唔可以答下你ge答案a~~
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 01:26 PM:* y/ N: t9 q0 F
一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,...
, H8 w7 u4 N6 {# l; r( d7 J! ~
無違法
% ]1 N4 m' E, F3 w6 Y+ R8 D  g佢係狗公
- {( O/ t1 a3 Y/ b+ j唔會生狗仔
4 T, x7 e/ Y; m3 @+ q: a9 Y房屋暑係怕你地再生狗仔,越養越多
8 G' @, I# \: c街邊d狗女生幾多佢唔會理
( A1 N1 y5 |6 b) J! o3 b7 G  w所以無罪
有道理....
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 02:08 PM:
$ T2 u6 c( z/ _8 ?- Y4 N) v有道理....
8 o9 |- D$ V9 b8 X多謝! j- d$ F4 n( ^* q0 v; E
唔知有無獎呢
+ w7 n9 w1 p4 A4 @仲有無問題呀' t* \% s$ i6 _1 T. e. O
有就繼續問喇
我有個問題.........我自己發生既,排緊期上庭) Z8 A/ p0 w4 L! R8 z* p" F
' n  B/ z; X0 o3 T% M, Y* t
我架車停低左,開門落車,開門落車,特然有架車過(人地架車已經超速)$ f. }- D( q3 q  D9 S) A" Q/ t
掃斷左人地架車隻耳仔(倒後鏡),掃斷埋司機隻手(佢隻手放左係個窗果度)
. y  Y9 e& r) M* {8 N成架車都凹晒同花晒,咁我駛唔駛咩飛?(我架係貨車冇咩事,人地架係貨van)
& A) p+ U' V+ g7 f呢單野係邊個岩邊個錯?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-10-11 03:30 PM:
% u  W4 m- N( k' L: G0 }1 m/ o我有個問題.........我自己發生既,排...
# F  l2 v' l2 l; o( ^( _; y$ J! b! b
唔好意思
$ A' |. G' e; B& f6 Q( Q' q你可否打這段文用格式
$ c5 O3 k" T7 O$ N" O你合埋一堆唔明你打乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。